ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/1/21

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από το ΕΚΑΒ Πάτρας

 

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Ο εμβολιασμός των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ Πάτρας ξεκίνησε από την Δευτέρα και διεξάγεται στο κτίριο του ΕΚΑΒ.

 

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί από το ΕΚΑΒ Πάτρας

ilia.news

05/01/2021

 

Στον εμβολιασμό των διασωστών του, το προσωπικό της «πρώτης γραμμής», προχώρησε άμεσα η Διοίκηση του ΕΚΑΒ Πάτρας. Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν χθες και αφορούν στο προσωπικό από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, την Ηλεία, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Σήμερα εμβολιάστηκαν άλλοι 7 διασώστες του ΕΚΑΒ, αναμεσά τους και προσωπικό από την Ηλεία, ενώ οι εμβολιασμοί (λόγω της αυριανής αργίας των Θεοφανείων) θα συνεχιστούν την Πέμπτη.

Οι διασώστες ευχαριστούν μέσα από το «Ilia.news» την Διοίκηση του ΕΚΑΒ Πάτρας για τα άμεσα αντανακλαστικά του και την πρωτοβουλία του να εμβολιαστεί πρώτα το προσωπικό που δίνει καθημερινά «μάχες για τη δημόσια υγεία.

Πηγή: ilia.news

 

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews