ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/21

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων στον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας για ευχές

 

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων στον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας για ευχές

stereanews.gr

02/01/2021

 

ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ

Τον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται ακόμα και τις γιορτινές μέρες στην πρώτη γραμμή.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μάχη που δίνετε καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και για την ουσιαστική και σημαντική στήριξη και βοήθεια που μας παρείχατε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Δήμος από τη θεομηνία της 9ης Αυγούστου. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Πηγή: stereanews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews