ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/21

Κάτω από δύσκολες συνθήκες οι διακομιδές περιστατικών στην Μυτιλήνη

 

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Ήρωες: Μετέφεραν εμπυρετο περιστατικό μέσα στα Χιόνια από το Σκαλοχώρι Λέσβου (pics, vid)

lesvospost.com

16/01/2021

 

Μπορεί σε όλη σχεδόν την Λέσβο να χιονίζει από το πρωί αλλά για να είμαστε ασφαλείς υπάρχουν άνθρωποι που με κίνδυνο της ζωής τους είναι στους δρόμους.

Πέρα από την πολιτική προστασία, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τους εθελοντές κτλ υπάρχουν και οι ΕΚΑΒιτες που βρίσκονται όπου τους χρειαστούμε σε δύσκολες συνθήκες.

Νωρίτερα σήμερα το κέντρο του ΕΚΑΒ της Καλλονής έλαβε κλήση για εμπυρετο ηλικιωμένη γυναίκα στο Σκαλοχώρι Λέσβου που εχρηζε νοσηλείας..

Εκείνη την ώρα φυσικά οι δρόμοι ήταν απροσπέλαστοι για τα Ι.Χ χωρίς αλυσίδες.

Με την βοήθεια του εκχιονιστικου της πολιτικής προστασίας του δήμου δυτικής Λέσβου το ασθενοφόρο ανέβηκε στο Σκαλοχώρι και παρέλαβε με ασφάλεια την ηλικιωμένη

Αυτοί αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.....

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοί που βρίσκονται καθημερινά απέναντι στο περιστατικά κορονοιου εδώ στο νησί μας δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα.....

Δείτε το βίντεο στην σελίδα μας στο

Facebook ΕΔΩ

 


Πηγή: lesvospost.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews