ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/1/21

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας κεντρικό θέμα σε σύσκεψη στην Π.Ε.Αργολίδας

 

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Το ΕΚΑΒ Αργολίδας κεντρικό θέμα σε σύσκεψη στην Π.Ε.Αργολίδας

parapolitikaargolida.gr

22/03/2020

 

ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ουσιαστική η συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, του Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη, και του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλη Οψιμούλη, στην οποία συζητήθηκαν  σημαντικά ζητήματα που προέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή για το ΕΚΑΒ της περιοχής,

Όπως δήλωσε ο κ.Οψιμούλης: «Έθεσα στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, την ανάγκη για προμήθεια νέου ασθενοφόρου, υλικών και μέσων ατομικής προστασίας και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει άμεσα οικονομικά το ΕΚΑΒ σε αυτά που τέθηκαν και ακόμα περισσότερα. Επισήμανε ότι θεωρεί αυτονόητο καθήκον του την προσπάθεια της ενίσχυσης των δομών για την υγεία.

Αυτή η κοινή και παραγωγική μας συνεργασία με την Περιφέρεια προσφέρει σε εμάς τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ μεγάλη ικανοποίηση και προσμένουμε να αποτελέσει τη βάση επίλυσης χρόνιων προβλημάτων και ελλείψεων που εν τέλει θα λειτουργήσει υπέρ της βελτίωσης των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών.»

Πηγή: parapolitikaargolida.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews