ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/1/21

Αρνητικά όλα τα τεστ στο ΕΚΑΒ Λαμίας μετά τα πρόσφατα κρούσματα

 

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Αρνητικά όλα τα τεστ στο ΕΚΑΒ Λαμίας

lamiareport.gr

09/01/2021

 

Καλά τα νέα από τους Εκαβίτες που δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας στην πρωτη γραμμή του πυρός...

 

Τα πρόσφατα κρούσματα σε διασώστες του ΕΚΑΒ Λαμίας σήμαναν συναγερμό και έτσι έγιναν τεστ σε όλο το δυναμικό, αφού οι Εκαβίτες είναι εκτεθειμένοι καθημερινά στον αόρατο εχθρό, τον φονικό κορωνοϊό.

Με πρωτοβουλία του Σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΜ πρωί του Σαββάτου οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ βρέθηκαν στο ΕΚΑΒ Λαμίας, όπου πήραν 52 δείγματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Επίσης την προηγούμενη ημέρα έγιναν και πέντε μοριακά τεστ, τα οποία επίσης ήταν αρνητικά.

 

«Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος μετά τα ευχάριστα αποτελέσματα, γιατι εμείς ειδικά αυτή την περίοδο δεν επιτρέπεται ούτε να αρρωστήσουμε. Ο κάθε συνάδελφος ξεχωριστά είναι πολύτιμος και θέλω για ακόμη μια φορά να τους ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον πόλεμο που ακόμα είναι σε εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι θα βγούμε χωρίς απώλειες όταν αυτός ο εφιάλτης θα έχει τελειώσει....», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτρης Χαλεπλής.

 

Πηγή: lamiareport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews