ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/1/21

Μηνυτήρια αναφορά του ΕΚΑΒ Ρόδου κατά ανόητων φαρσέρ!!

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Μηνυτήρια αναφορά του ΕΚΑΒ Ρόδου κατά ανόητων φαρσέρ!!

dimokratiki.gr

15/01/2021

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και την σύλληψη ανόητων φαρσέρ που σε καθημερινή σχεδόν βάση προκαλούν ψευδείς συναγερμούς στο ΕΚΑΒ.

Ο ιατρός διευθυντής του παραρτήματος του ΕΚΑΒ κ. Σάββας Καραταπάνης υπέβαλε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου την ακόλουθη μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστου:

«Κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως Διευθυντή του Παραρτήματος Μυτιλήνης του ΕΚΑΒ, που περιλαμβάνει τον Τομέα Ρόδου, περιήλθαν εις γνώσιν μου τα παρακάτω πραγματικά περιστατικά που προκαλούν με τις ενοχλητικές κλήσεις τους άγνωστος ή άγνωστοι καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο άμεσης βοήθειας «166» στην πόλη της Ρόδου.

Οι κλήσεις αυτές γίνονται από τηλέφωνα χωρίς απόκρυψη και συγκεκριμένα από τους αριθμούς (…) και (…) που ωστόσο δεν γνωρίζω σε ποιους ανήκουν.

Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του καταγραφικού συστήματος, που δια νόμου διατηρεί το ΕΚΑΒ και ως απαραίτητα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία σας καταθέτω, οι πολλαπλές και συνεχείς αυτές κλήσεις «μπλοκάρουν» το τηλεφωνικό κέντρο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην αποστολή του.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ευλόγως σοβαρή ενόχληση και ανησυχία καθώς ενέχει κινδύνους να «χαθεί» μια κλήση από άτομο που κινδυνεύει η ζωή του και χρειάζεται ταχεία μεταφορά σε μονάδα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το «166» κλήθηκε μέσα σε ένα χρόνο από τον (α) αριθμό 2.147 φορές και από το (β) αριθμό 101 φορές.

Επειδή το φαινόμενο του «άγνωστου» καλούντος βρίσκεται σε έξαρση

Επειδή προκαλείται σοβαρή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΖΗΤΩ

Τις κατά Νόμον ενέργειές σας κατά αγνώστου προκειμένου να αποκαλυφτεί η ταυτότητα του καλούντος και επειδή φρονώ ότι παραβιάζεται το άρθρο 168 – Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) – Διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και άλλα συναφή αδικήματα».

Πηγή: dimokratiki.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews