ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/21

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου-Είχε εμβολιαστεί

 

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου-Είχε εμβολιαστεί

protothema.gr

04/01/2021

Τότα Καρλατήρα

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από την Πρωτοχρονιά ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου. Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο 54χρονος εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού την περασμένη Τετάρτη και εξετάστηκε μάλιστα από τους γιατρούς του Θριάσιου την ίδια μέρα. Δεδομένου δε ότι εμφάνιζε βήχα, πυρετό και δύσπνοια, υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοιό το οποίο ήταν αρνητικό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και την Πρωτοχρονιά κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωληνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού που τον ταλαιπωρούσε.

Διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ υπήρχε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και έγινε διακομιδή του ασθενή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου πυροδότησαν πλήθος φημών καθώς συσχετίσθηκαν, χωρίς βάσιμα στοιχεία όπως υπογραμμίζουν από το υπουργείο Υγείας, με τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης των εμβολιασμών για τον κορωνοιό.

Πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε όπως προβλεπόταν και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες όπως επίσης προβλέπεται. Υπογραμμίζουν πως νοσηλεύεται με αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού και πως δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με την λοίμωξη που εμφάνισε.

Πηγή: protothema.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews