ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/1/21

Καλπάζει ο κορωνοϊός στο Λονδίνο: Μετατρέπουν λεωφορεία σε ασθενοφόρα για ασθενείς με Covid-19!

 

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

EKABNews


Καλπάζει ο κορωνοϊός στο Λονδίνο: Μετατρέπουν λεωφορεία σε ασθενοφόρα για ασθενείς με Covid-19!

iefimerida.gr

21/01/2021


ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Σε αυτοσχέδια ασθενοφόρα μετατρέπουν μέλη του προσωπικού του βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) δύο λεωφορεία στο Λονδίνο σ’ άλλη μια ένδειξη της τεράστιας πίεσης που ασκεί στις υγειονομικές υπηρεσίες της πρωτεύουσας η πανδημία της Covid-19.

Με τα νοσοκομεία του Λονδίνου να θυμίζουν «εμπόλεμη ζώνη»και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της βρετανικής πρωτεύουσας να πασχίζει να ανταποκριθεί στις κλήσεις που δέχεται, τα δύο λεωφορεία θα προσφέρουν πολύτιμη ανάσα καθώς έχουν ήδη αφαιρεθεί τα περισσότερα καθίσματά τους για να μπορούν το καθένα να μεταφέρει από τέσσερις ασθενείς.

 

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία Go-Ahead τα δάνεισε στο NHS, ενώ παρέχει σύμφωνα με τον Guardian και τέσσερις οδηγούς -εμβολιασμένοι όλοι τους κατά του κορωνοϊού - για τα λεωφορεία, που διαθέτουν ειδικό ιατρικό εξοπλισμό για την παρακολούθηση της κατάστασης των ασθενών και οξυγόνο για όσους το χρειαστούν, Τα λεωφορεία θα επανδρωθούν με γιατρούς και νοσοκόμες που εργάζονται στο NHS – και μάλιστα σε ΜΕΘ νοσοκομείων του – αλλά και με εθελοντές της φιλανθρωπικής οργάνωσης St John Ambulance, που ειδικεύεται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Η μεταφορά με τα λεωφορεία των πρώτων ασθενών θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, αρχικά θα διακομίζονται ασθενείς από άλλες κλινικές του Λονδίνου στο προσωρινό νοσοκομείο London Nightingale, το οποίο ήταν από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στο ξέσπασμα του πρώτου κύματος της πανδημίας και ξανάνοιξε την περασμένη εβδομάδα λόγω των αυξημένων αναγκών της υγειονομικής κρίσης στη βρετανική πρωτεύουσα.

Πηγή: iefimerida.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews