ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 1.2.2021

 

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Διοικητικό Συμβούλιο, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021

somatioekab166.gr

1/2/2021

 

Ψηφίστηκε Ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου του Σωματείου για την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής στο Σωματείο όλων των υπαλλήλων που απασχολούνται στο ΕΚΑΒ ανεξαρτήτως μορφής σχέσης εργασίας και παράλληλα την τροποποίηση του καταστατικού του Σωματείου. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να "κατεβάσουν" την αίτηση εγγραφής μέλους από την ιστοσελίδα http://somatioekab166.gr/documentscat.php?cat=4&col=3, να την συμπληρώσουν και να την προσκομίσουν στο γραφείο του Σωματείου ή να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email: somatioekab166@gmail.com.

Αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επικουρικό προσωπικό, για την πλήρωση κενών θέσεων στην Αττική και σε Νησιά του Αιγαίου, πιθανώς και εντός του Φεβρουαρίου.

Μετά από επιστολή-αίτημά μας, έχουμε συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας κα ΡΑΠΤΗ για εξεύρεση λύσης στη διαδικασία των διακομιδών ψυχικά ασθενών. Συντάσσονται επιστολές, για τον Υπουργό Εργασίας κο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με αίτημα συνάντησης και την ένταξής μας στα ΒΑΕ, τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ με αίτημα συνάντησης και ενημέρωσης του πάνω στα αιτήματα μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και την Υπουργό Παιδείας κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ με αίτημα συνάντησης και διερεύνησης τρόπου αναβάθμισης της εκπαιδευτικής βαθμίδας της ειδικότητας του Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου.

Συμμετοχή στην πανυγειονομική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ την 16η Φεβρουαρίου 2021 με βασικό θέμα την ένταξη μας στα ΒΑΕ.      

Οικονομικά νέα, γίνεται προσπάθεια για την καταβολή των υπερωριών μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 στην μισθοδοσία τις 13ης Φεβρουαρίου 2021, διαφορετικά θα καταβληθούν μαζί με το επίδομα δαπάνης στολής στην μισθοδοσία τις 27ης Φεβρουαρίου 2021.

Οι συνάδελφοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου λαμβάνουν το επίδομα δαπάνης στολής βάση της ημερομηνίας έναρξης της σύμβασης τους, οπότε αν έχουν λάβει το επίδομα για το έτος 2020, θα προγραμματιστεί να λάβουν το επόμενο επίδομα (έτους 2021) μετά την ολοκλήρωση ενός (1) έτους από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας 

Γεώργιος Μαθιόπουλος Αναστάσιος Γιάνναρης

 

Πηγή: somatioekab166.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews