ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/2/21

Σε δωρεά 20 ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ προχωράει η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ»

 

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ 

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ ΕΙΚΟΣΙ (20) ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 4472/29-01-2021 επιστολή, η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ” προτίθεται να προβεί στη δωρεά είκοσι (20) ασθενοφόρων οχημάτων και αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Παπαευσταθίου,

Όπως γνωρίζετε, η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών μέσω του συλλογικού της φορέα κοινωνικής προσφοράς ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για επείγουσες ενέργειες στήριξης του Εθνικού Συστήματος Δημόσιας Υγείας προκειμένου, τα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας, να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19.

Με το παρόν και πάντοτε στο πλαίσιο της συστηματικής υλοποίησης δωρεών εκ μέρους της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι μεριμνούμε, για την παροχή 20 ασθενοφόρων οχημάτων τύπου Peugeot Boxer 35 L2H2 2.2 BlueHDi χρήσιμων για τη διεκπεραίωση της κρίσιμης αποστολής σας.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν οι σχετικές με την αποδοχή δωρεάς και απαλλαγή Φ.Π.Α διαδικασίες και παρακαλούμε για τη δέουσα συμβολή σας στην αποτελεσματική υλοποίηση της προσφοράς μας η οποία ευελπιστούμε να ενισχύσει το σημαντικό σας έργο.

Ο Πρόεδρος

Θεόδωρος Βενιάμης

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews