ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/2/21

24 ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

24 ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μακρύς ο θλιβερός κατάλογος των νεκρών συναδέλφων από κορωνοϊό. Εάν ήταν ένστολοι θα μιλάγαμε για ήρωες  και καλά θα κάναμε ακόμη και εν καιρώ ειρήνης.  Για τους υγειονομικούς θύματα του υγειονομικού πολέμου τίποτα.

Τα κρύβουν και μιλάνε για ατομική ευθύνη. Μην χαλάσει το αφήγημα ότι είναι όλα καλώς καμωμένα. Φαίνεται ότι κατά βάθος  δεν πιστεύουν ότι αυτό που μας συμβαίνει  με την πανδημία, είναι πόλεμος.

Δεν θέλουμε τιμές ηρώων.

Έχουμε όμως την απαίτηση να χαρακτηρίσουν το θάνατο των συναδέλφων εργατικό ατύχημα.

Δεν το πράττουν αν και έπρεπε να είναι ομόφωνη απόφαση της πολιτείας. Να μας εντάξουν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Δύο ακόμη συνάδελφοι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, ευρισκόμενοι πολλές ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κατερίνης. Πριν ημέρες ένας Γυναικολόγος διευθυντής της κλινικής του νοσοκομείου Κατερίνης  60 ετών. Προχθές ένας ακόμη  τραυματιοφορέας 53 ετών του Ψυχιατρικού τομέα του  Νοσοκομείου Κατερίνης πατέρας 4 παιδιών. 45 ημέρες έδινε τη μάχη για τη ζωή στη μεθ. Δεν τα κατάφερε όπως και ο συνάδελφος γιατρός.

Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους.

Για εμάς ήρωες πολέμου και οι 24.

Οι οικογένειες βρίσκονται σε απόγνωση.  Πολλές ζούσαν από αυτό το μισθό.

Άλλοι 12 συνάδελφοι βρίσκονται σε ΜΕΘ και δίνουν μάχη για τη ζωή.

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews