ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/21

Έντονη κινητικότητα για το ΕΚΑΒ της Καβάλας λόγω κορωνοϊού αλλά και επερχόμενου χιονιά….

 

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας, Κώστας Τσιτσιλικάκης.


Έντονη κινητικότητα για το ΕΚΑΒ της Καβάλας λόγω κορωνοϊού αλλά και επερχόμενου χιονιά….

efimeridakavala.gr

13/02/2021

 

Ιδιαίτερη κινητικότητα επικρατεί στο ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Τσιτσιλικάκη επιβάλλεται ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών.

 Ο  κ.  Τσιτσιλικάκης σημείωσε ότι  «αυτή την στιγμή περιμένουμε το τρίτο κύμα που απευχόμαστε, αλλά είμαστε  σε ετοιμότητα, όπως και για τον χιονιά που περιμένουμε να έρθει , κάτι που θα ανεβάσει την δική μας δουλειά. Ασθενείς που θα ήθελαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δεν θα μπορέσουν να μεταφερθούν οπότε αναγκαστικά θα πρέπει κάποιος να τους διακομίσει. Ειδικά αν πρόκειται για επείγοντα περιστατικά. Αυτό που πρέπει να πούμε στον κόσμο, είναι πως αν κάποιος δεν χρειάζεται να μεταφερθούν ας μην το κάνουν για απλές περιπτώσεις  γιατί θα δυσκολέψουν όλο το σύστημα και  ίσως στερήσουν την μεταφορά ασθενούς που πραγματικά το έχει ανάγκη».

ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Και πρόσθεσε πως «Σε ότι αφορά τα τοπικά μας θέματα, περιμένουμε τις επόμενες μέρες να βγουν οι πινακίδες  κυκλοφορίας στο όχημα άμεσης επέμβασης που μας έκανε δωρεά η ΠΕΑ ΑΟΚ έτσι ώστε και αυτό να ενεργοποιηθεί στον στόλο μας και να αρχίσει να δουλεύει. Αυτό το αυτοκίνητο είναι κάτι που χρόνια το ζητούσαμε γιατί έχουμε αντιληφθεί και τις ιδιομορφίες και τις δυσκολίες που έχει η πόλη μας. Αυτό το όχημα θα προσφέρει μια ταχύτερη πρόσβαση   στις πρώτες βοήθειες που θα γίνονται από ένα διασώστη και έναν γιατρό. Αν χρειαστεί να διακομιστεί ο ασθενής στο νοσοκομείο σε δεύτερο χρόνο  θα πάει το ασθενοφόρο για να παραλάβει το περιστατικό . Αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ιδιομορφία της Καβάλας».

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Τέλος ανέφερε ότι «Σε ότι αφορά το κτηριακό του ΕΚΑΒ περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες  που βρίσκονται προς το τέλος τους. Γίνονται εργασίες και μέσα και έξω από το κτίριο που θα μας στεγάσει και όταν ολοκληρωθούν αυτές θα  παρουσιάσουμε στον τοπικό τύπο και τον κόσμο το έργο για το οποίο τόσα χρόνια παλεύαμε  και δικαιούμασταν. Έπρεπε να το πάρουμε πολύ νωρίτερα, όμως διάφοροι λόγοι δεν μας το επέτρεψαν .  Ο νέος διευθυντής του ΕΚΑΒ με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία, έχει καταλάβει τα προβλήματά μας  και  είναι μαζί μας. Ελπίζουμε πως θα τα πάμε το ίδιο καλά και στο μέλλον».

Πηγή: efimeridakavala.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews