ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/2/21

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ – Πρωτοβάθμια εκτίμηση τραυματία – Αλγόριθμος της Εξειδικευμένης Υποστήριξης της ζωής»

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ – Πρωτοβάθμια εκτίμηση τραυματία – Αλγόριθμος της Εξειδικευμένης Υποστήριξης της ζωής»

diasostesrodou.blogspot.com

09/02/2021

 

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7/2/2021, τα  δύο διαδικτυακά σεμινάρια από την εθελοντική μας Ομάδα ''ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ'' με θέμα «ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ – Πρωτοβάθμια εκτίμηση τραυματία – Αλγόριθμος της Εξειδικευμένης Υποστήριξης της ζωής»

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η φόρμα εγγραφής σταμάτησε να δέχεται συμμετοχές έπειτα από διάστημα 4 ημερών και αφού οι εγγραφές είχαν φτάσει τις 800!!

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε Ιατρούς, Νοσηλευτικό Προσωπικό, Διασώστες ΕΚΑΒ, Σπουδαστές των δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ, Εθελοντές, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ), από το οποίο θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Τις Εισηγήσεις παρουσίασαν η Αναισθησιολόγος, Διευθύντρια των ΤΕΠ του ΚΑΤ Καλογριδάκη Μαρίνα και ο Εκπαιδευτής και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσκομειακής Φροντίδας, Χάρης Καπνόπουλος.

Οι Διασώστες Ρόδου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από τα βάθη της ψυχής τους, τους δύο Εισηγητές που τίμησαν με την παρουσία τους και ανέδειξαν ένα τόσο σημαντικό σεμινάριο για όσους ασχολούνται με την προνοσοκομειακή φροντίδα.

Επίσης, όλους τους συμμετέχοντες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Το σεμινάριο στήριξαν ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολιών Ευβοίας ''Το Όραμα'' και το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαίας.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

 

Πηγή: diasostesrodou.blogspot.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews