ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/2/21

Διαφορετική ..... Διάσωση από το ΕΚΑΒ στην Εγνατία Οδό

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


 Διαφορετική ..... Διάσωση Από Το ΕΚΑΒ Στην Εγνατία Οδό [Φωτό ]

epirus-tv-news.gr

24/02/2021

Μία διαφορετική διάσωση από    ανθρώπους του ΕΚΑΒ    έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό .

Ειδικότερα ,το  πλήρωμα   ασθενοφόρου    που  επέστρεφε από  Ηγουμενίτσα στα Ιωάννινα    μόλις αντιλήφθηκε πως στην άκρη του αυτοκινητόδρομου στο  αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας   βρισκόταν πεσμένο ένα  γεράκι, προφανώς χτυπημένο από διερχόμενο όχημα,   δίχως δεύτερη σκέψη  σταμάτησε στη ΛΕΑ  προκειμένου να βοηθήσει  το άτυχο ζώο .

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αφού  περισυνέλεξαν το βαριά τραυματισμένο γεράκι  το έβαλαν σε ένα κουτί  ενημερώνοντας άμεσα  Φιλοζωικό  Σωματείο στα Ιωάννινα .

Το  πτηνό μετά τις απαραίτητες διαδικασίες μεταφέρθηκε   στο  Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων   στην Αίγινα με τους διασώστες να ελπίζουν πως όλα θα πάνε καλά για τον φτερωτό τραυματία .Με αυτή τη διαφορετική και συνάμα συγκινητική   τους  διάσωση   οι άνθρωποι  του ΕΚΑΒ που καθημερινά βρίσκονται στο  πλευρό   όσων  έχουν ανάγκη     υπενθύμισαν σε όλους  μας πως δικαίωμα  στη ζωή έχουν όλοι ....

Πηγη: epirus-tv-news.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews