ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/2/21

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς

 

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς

dytikesmaties.gr

3/2/2021

 

Toν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Λάρισα ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Σταμνάς.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε στα προγράμματα της Περιφέρειας, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ, για τη στήριξη του ΕΚΑΒ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει διαθέσει 1 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων και Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ, έργο που δεν έχει προχωρήσει λόγω καθυστερήσεων και δικαστικών εμπλοκών στο  διαγωνισμό που ανέλαβε να προκηρύξει το ΕΚΑΒ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020, νέο  έργο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για τον εξοπλισμό του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με τέσσερις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, δέκα ασθενοφόρα, νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και  μέσα ατομικής προστασίας για το προσωπικό. Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί συνεχίζεται με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Πηγή: dytikesmaties.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews