ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/2/21

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ)

  

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ)

moh.gov.gr

25/02/2021

 

Έχοντας υπόψη:

1. Το Κεφάλαιο Γ΄ «Επείγουσα Ιατρική» του ν. 1579/1985 (τ.Α΄217/23-12-1985) «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή και ανάπτυξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και άλλες διατάξεις».

2. Την παρ. 1 του άρθρου 140 του ν.4472/2017 (τ.Α΄74/19-5-2017) «Εφημερίες»

3. Τα άρθρα 29-34 του ΣΤ΄ μέρους του ν.4633/2019 (τ.Α΄ 161/16-10-2019) «διατάξεις για το Ε.Κ.ΚΕ.ΠΥ-ΕΚΑΒ».

4. Το με αρ. πρωτ.7760/18.02.2021 έγγραφο του ΕΚΑΒ «Πρόκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ).

5. Την ανάγκη διασφάλισης της απρόσκοπτης 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ).

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Ιατρούς του κλάδου ΕΣΥ, πλην των Συντονιστών Διευθυντών, να δηλώσουν επιθυμία απασχόλησης στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ) προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη 24ωρη λειτουργία του. Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν επιθυμία απασχόλησης στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ με την αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepy.ekab@ekab.gr μέχρι την 31.03.2021.

Εν συνεχεία θα κληθούν κατά σειρά προτεραιότητας για προσωπική συνέντευξη.

Η εκπαίδευση των ιατρών στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (Τέρμα οδού Υγείας, Αθήνα), ξεκινώντας από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ενώ η συμμετοχή τους στην 24ωρη επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου, θα αρχίσει με το πέρας της εκπαίδευσης. Για την απασχόλησή τους στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ οι ιατροί αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του ανωτέρω σχετ. 2 από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ.

Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί του ΕΣΥ στο πλαίσιο της 24ωρης λειτουργίας του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δεν συνυπολογίζονται στον αριθμό εφημεριών της οργανικής τους θέσης, ενώ δεν απαιτείται σύμφωνη γνώμη της οργανικής τους θέσης για την απασχόληση στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ.

Η παρούσα πρόσκληση να προωθηθεί με ευθύνη των Διοικητών της 1ης και 2ης ΥΠΕ, σε όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα αρμοδιότητάς τους της Περιφέρειας Αττικής.

Οι Διοικητές των νοσοκομείων υποχρεούνται να προωθήσουν την πρόσκληση σε όλες ανεξαρτήτως τις κλινικές και τα τμήματα και με ευθύνη των Διευθυντών και Προϊσταμένων, να ενημερωθεί όλο το ιατρικό προσωπικό αρμοδιότητάς τους και να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων. Επίσης να προωθηθεί σε όλα τα Κέντρα Υγείας του Λεκανοπεδίου Αττικής (αρμοδιότητας 1ης και 2ης ΥΠΕ) και με ευθύνη των Διευθυντών τους να ενημερωθεί το προσωπικό τους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ, ( κ. Α.Κατερινόπουλος, 2132143217, 2132143190).

 

 Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ

 

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με την απασχόληση ιατρών στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ).

Πηγή: moh.gov.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews