ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/21

Πλήρωμα Ασθενοφόρου μέσα στα χιόνια για να σωθεί ηλικιωμένη στην Κρήτη, Βίντεο

 

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Πλήρωμα Ασθενοφόρου μέσα στα χιόνια για να σωθεί ηλικιωμένη στην Κρήτη

pliroma.gr

17/02/2021

 

Πυροσβέστες, εναερίτες της ΔΕΗ, αστυνομικοί, ΕΚΑΒίτες, διασώστες… όλοι όσοι “τρέχουν” για εμάς κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων… είναι αυτοί που τους αξίζει -το λιγότερο- ένα ευχαριστώ.

Διασώστες Κ.Υ

Πολύ δε περισσότερο όταν καλούνται να συνδράμουν σε περιοχές στην ενδοχώρα της Κρήτης, όπου η πρόσβαση είναι δυσκολότερη, ακόμα κι όταν δεν το έχει “στρώσει”.

Η προσπάθεια λοιπόν που καταβάλλεται είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν έχει να κάνεις με κάποιους πόντους χιόνι, όταν έχει αφήσει το ασθενοφόρο στην άκρη του χωριού, όταν είσαι υποχρεωμένος να σύρεις το φορείο μέσα στο χιονισμένο στενό για να σώσεις μία ζωή.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Parakritika.gr, γιατρός και διασώστης από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας στο Ηράκλειο έχουν μεταβεί στη Γέργερη, όπου κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε περιστατικό με ηλικιωμένη που είχε πρόβλημα δύσπνοιας.

Τέλος καλό, όλα καλά, καθώς παρέλαβαν την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφεραν για να της προσφερθούν οι α’ βοήθειες.

Λίγες εικόνες… χίλιες λέξεις, για εκείνους που με περίσσιο φιλότιμο κρατάνε -όποτε χρειαστεί- τη ζωή μας στα χέρια τους.


Πηγή: pliroma.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews