ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/2/21

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ρήγα Φεραίου στου διαστώστες του ΕΚΑΒ και του Κ.Υ. Βελεστίνου

 

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


Συγχαρητήρια Νασίκα στου διαστώστες του ΕΚΑΒ και του Κ.Υ. Βελεστίνου

thenewspaper.gr

17/02/2021

 

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας ευχαριστεί τους γιατρούς και το πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου που παρά τις αντίξοες συνθήκες και της χιονόπτωσης μετέβηκαν αρκετές φορές στα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου για να μεταφέρουν άμεσα ασθενείς από Βένετο και Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων στο Νοσοκομείο του Βόλου για την περίθαλψη τους. 

Με αφορμή την άμεση επέμβαση του Κ.Υ., τονίζουμε ότι αποτελεί πάγιο αίτημα μας προς τους αρμόδιους φορείς η πρόσληψη των θέσεων οδηγών ασθενοφόρου για τη συνεχή κάλυψη της βάρδιας, ώστε να υπάρχει ασφάλεια ακόμη και στους κατοίκους των ορεινών περιοχών. 

Σημειώνεται ότι από την εβδομάδα αυτή ξεκίνησε το Κ.Υ. Βελεστίνου ως εμβολιαστικό κέντρο για ηλικίες 60-64 ετών. Οι εμβολιασμοί διεξάγονται με συνεχόμενη ροή.


Πηγή: thenewspaper.gr

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αλλος ενας που τυχαινει να ειναι αιρετος αρχοντας ενος τοπου (ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ) που ζηταει ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews