ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/2/21

Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών

 

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


Β. Γιόγιακας: Αναβάθμιση της ΜΑΦ και σταθμός του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Φιλιατών

epirusgate.gr

26/02/2021

 

Την αναβάθμιση της ΜΑΦ και τη λειτουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών ζήτησε ο Βασίλης Γιόγιακας κατά την επίσκεψη του Γ.Γ. Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλου και του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου στο νοσοκομείο, συνοδεία μελών της Επιτροπής λοιμωξιολόγων και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υγείας.

Ο γενικός γραμματέας, ο οποίος ξεναγήθηκε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου – που λειτουργεί ως ΜΕΘ Covid για τη Θεσπρωτία – δεσμεύθηκε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την αξιοποίηση της συνολικής δυναμικότητας της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας που ανέρχεται σε 7 κλίνες. Επίσης ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ προανήγγειλε την ίδρυση και λειτουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Πηγή: epirusgate.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews