ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/21

Με Κοντοζαμάνη η σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Με Κοντοζαμάνη η σύσκεψη για τον κορωνοϊό στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ

protothema.gr

19/02/2021

 

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της σύσκεψης

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, πραγματοποιείται στις 08:30 το πρωί, σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού, στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, στην Αθήνα.

Επικεφαλής της σύσκεψης ειναι ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος και συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου, ο Διοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτης Στάθης και ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροιλός.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα αναλυθούν όλα τα επιχειρησιακά θέματα που αφορούν την πανδημία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του protothema.gr η ατζέντα της σύσκεψης αφορά μεταξύ άλλων την ανάλυση των επιδημιολογικών δεδομένων της επιδημίας, τον έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων και την αναπροσαρμογή των επιχειρησιακών σχεδίων των υγειονομικών σχηματισμών όλης της χωρας.

Δεδομένου οτι το ΕΚΑΒ αποτελεί τον βασικό επιχειρησιακό βραχίονα του Υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση της επιδημίας Covid-19 στη χώρα μας σε εβδομαδιαίες συσκέψεις θα αποφασίζονται οι απαιτούμενες διορθωτικές κινήσεις, με γνώμονα τη θετική διαχειριστική έκβαση της πανδημίας.

Πηγή: protothema.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews