ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/2/21

Μια μεγάλη «επιχείρηση» στήθηκε από το ΕΚΑΒ στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων για την επιστροφή τριών υπερηλίκων, στο Νοσοκομείο του Βόλου

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Μια μεγάλη «επιχείρηση» στήθηκε από το ΕΚΑΒ στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων για την επιστροφή τριών υπερηλίκων, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

astratv.gr

16/02/2021

 

Μια  μεγάλη «επιχείρηση» στήθηκε από το ΕΚΑΒ στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων το βράδυ της Κυριακής για την επιστροφή  τριών υπερηλίκων, στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι υπερήλικες είχαν νοσηλευτεί για 20 ημέρες στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό και την περασμένη Παρασκευή που οι γιατροί έκριναν πως δεν φέρουν συμπτώματα, γύρισαν στη βάση τους, δηλαδή στο ίδρυμα.

Την Κυριακή ωστόσο, με την κακοκαιρία να έχει κυκλώσει τον Βόλο, αποφασίστηκε η επαναφορά τους στο Νοσοκομείο γιατί και οι τρεις αισθάνθηκαν δυσφορία και αδυναμία. Έτσι, στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση από το    ΕΚΑΒ για την μεταφορά τους. Τα εκχιονιστικά άνοιγαν τον δρόμο και πίσω ακολουθούσαν τα ασθενοφόρα σε μια επιχείρηση «θρίλερ» χωρίς ορατότητα στον δρόμο,  με το χιόνι να έχει σκεπάσει τα πάντα. Οι τρεις υπερήλικες μεταφέρθηκαν τελικά με ασφάλεια στο Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται καλή.

Τις επόμενες ημέρες σταδιακά θα επιστρέψουν στο Γηροκομείο 14 ακόμα ασθενείς που οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Πηγή: astratv.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews