ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/2/21

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: Αυξημένες οι εισαγωγές στα νοσοκομεία-Σε οριακό σημείο οι ΜΕΘ-Ανακούφιση οι κλίνες στον Ευαγγελισμό, Βίντεο

 

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Σε οριακό σημείο οι ΜΕΘ - Ανακούφιση οι κλίνες στον Ευαγγελισμό

ethnos.gr

26.02.2021

 

Τη στιγμή που η κατάσταση με τις ΜΕΘ μοιάζει οριακή, οι ετοιμασίες των νέων κλινών στον Ευαγγελισμό προκαλούν ανάσες ανακούφισης

Βαθιά ανακούφιση προκαλούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τη μάχη που δίνει κόντρα στον κορονοϊό, οι ετοιμασίες των νέων κλινών ΜΕΘ που φτιάχνονται στον Ευαγγελισμό. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη έρχεται σε μια περίοδο που οι εργαζόμενοι στην Υγεία τονίζουν πως η πληρότητα των ΜΕΘ που ήδη υπάρχουν είναι πολύ υψηλή.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε στο OPEN πως είναι αυξημένες οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και πως η κάλυψη στις ΜΕΘ όλης της χώρας είναι 75-78% και στο λεκανοπέδιο 90%. Επίσης, ανέφερε πως μετά από κάθε μεταφορά απολυμαίνονται τα ασθενοφόρα.

Πρόεδρος ΕΚΑΒ: Είναι αυξημένες οι εισαγωγές στα νοσοκομεία | Ώρα Ελλάδος 26/2/2021 

OPEN TV

26 Φεβ 2021

«Είναι αυξημένες οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, κάποια νοσοκομεία έχουν μπει στο κόκκινο. Η πληρότητα των ΜΕΘ όλης της χώρας αγγίζει το 75& με 78% η κάλυψη στις ΜΕΘ όλης της χώρας για την Ελλάδα. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε πάνω από 150 κλήσεις καθημερινά για επιβεβαιωμένα κρούσματα   Σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαευσταθίου.

Ταυτόχρονα, 30 νέες εισαγωγές έγιναν στις κλινικές covid και μία σε ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό μετά την εφημερία του νοσοκομείου. Ο Δ. Πιστόλας διευθυντής νοσηλευτικής υπηρεσίας νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» δήλωσε πως ετοιμάζουν νέες κλίνες ΜΕΘ προσθέτοντας πως βρίσκονται σε ετοιμότητα κάνοντας σενάρια για το χειρότερο.

«Ετοιμάζονται νέες κλίνες ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό. Είμαστε σε ετοιμότητα κάνουμε σενάρια για το χειρότερο», ήταν τα λόγια του στο OPEN.

Ετοιμάζονται νέες κλίνες ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό | Ώρα Ελλάδος 26/2/2021 

OPEN TV

26 Φεβ 2021

 

Πηγή: ethnos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews