ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/21

Γιατί και το ΕΚΑΒ είναι στην πρώτη γραμμή!

 

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Γιατί και το ΕΚΑΒ είναι στην πρώτη γραμμή!

Cretalive.gr

9/2/2021

 

Στο Ηράκλειο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου

 

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Ηράκλειο και για το ΕΚΑΒ καθώς τον υπουργό συνόδευε εκτός των άλλων και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου.

Τα στελέχη και του ΕΚΑΒ Κρήτης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού με εξαιρετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Με υπευθυνότητα βρίσκονται πάντα στις επάλξεις και υπερβαίνουν των δυνάμεων τους υπό αντίξοες συνθήκες.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η πανδημία δεν έχει σταματήσει ούτε τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, ούτε τις φυσικές καταστροφές, ούτε όλα τα μικρά και μεγάλα περιστατικά που απαιτούν την παρουσία και επιχειρησιακή δράση των διασωστών και γιατρών του ΕΚΑΒ.

Η πανδημία δοκιμάζει περαιτέρω και τις δικές τους αντοχές αλλά τα στελέχη του ΕΚΑΒ Κρήτης αποδεικνύονται καθημερινά αντάξια της απόλυτης εμπιστοσύνης των πολιτών.

Πηγή: cretalive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews