ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/21

Η απώλεια του Γιάννη Μέρμηγκα ας γίνει αφορμή περισυλλογής-Συλλυπητήρια από τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Τρίπολης

Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Η απώλεια του Γιάννη Μέρμηγκα ας γίνει αφορμή περισυλλογής

notospress.gr

12/02/2021

 

Γράφει ο Νεοκλής Κρητικός

Πληροφορήθηκα τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Μέρμηγκα, μέλους του ΕΚΑΒ Σπάρτης και η είδηση του θανάτου του με γέμισε θλίψη.

Σε μία περίοδο που όλα τα μέλη του ΕΚΑΒ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών, απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό, ο Γιάννης νικήθηκε και έφυγε για τον Ουρανό.

Ας είναι η μνήμη του αγαθή και η θυσία του αφορμή να αναλογιστούμε το μέγεθος της θυσίας που αναλαμβάνουν οι υγειονομικοί κάθε μέρα, την αυταπάρνηση που δείχνουν για την υπηρεσία στον συνάνθρωπο, τον αλτρουϊσμό που πρέπει κανείς να έχει για να εκθέτει τον εαυτό του στον κίνδυνο για να σώσει τον πλησίον.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους συναδέλφους του. Να είναι αναπαυμένος.


Πηγή: notospress.grΣυλλυπητήρια από τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Τρίπολης για την απώλεια του Ιωάννη Μέρμηγκα ...

kalimera-arkadia.gr

12/02/2021


Οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος συναδέλφου Ιωάννη Μέρμηγκα εργαζομενο στο Τομέα Σπάρτης ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ευχόμαστε δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας για τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Λεζές Νικόλαος

Υπεύθυνος ΕΚΑΒ ΤΡΊΠΟΛΗΣ


Πηγή : kalimera-arkadia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews