ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/2/21

Η απάντηση του Υπουργείου Εργασίας σε ερώτηση για την «Ένταξη του κορωνοϊού/Covid_19 στον Εθνικό Κατάλογο Επαγγελματικών Ασθενειών»


Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews

 

Η απάντηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ερώτηση «Ένταξη του κορωνοϊού/Covid_19 στον Εθνικό Κατάλογο Επαγγελματικών Ασθενειών» της Κας Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου, Βουλευτoύ Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών του Κόμματος Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος, που κατατέθηκε στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στις 20-01-2021. 

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατατέθηκε στη Βουλή από τη Βουλευτή κα Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, σας πληροφορούμε ότι

για το παραπάνω αναφερόμενο θέμα, ενημερώθηκε η Εθνική Αντιπροσωπεία στις 18-01-2021, κατά τη συζήτηση της με αριθμ. πρωτ. 274/11-01-2021 Επίκαιρης Ερώτησης.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εξετάζει το ενδεχόμενο να αναγνωριστεί ο συγκεκριμένος κορωνοϊός ως παράγοντας κινδύνου για την υγεία των εργαζομένων προκειμένου να θεωρηθεί εργατικό ατύχημα ο θάνατος από τη νόσο COVID-19 – υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όμως, οι οποίες σχετίζονται αμιγώς με την επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΛΟΓΛΟΥ

 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews