ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/2/21

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Κύμης Αλιβερίου στο evima: Το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε να μεταφέρει ανήλικο αγόρι από το Αλιβέρι

 

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

EKABNews


Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Κύμης Αλιβερίου στο evima: Το ΕΚΑΒ δεν κλήθηκε να μεταφέρει ανήλικο αγόρι από το Αλιβέρι

evima.gr

20/01/2021

 

Τι δήλωσε στο evima ο Νίκος Κόκκος

 

Με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Χαλκίδας και Κύμης Αλιβερίου επικοινώνησε το evima μετά και την είδηση ότι δεν υπήρχε ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου για να μεταφέρει ανήλικο σε νοσοκομείο τον οποίο μετέφερε τελικά η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312 σε νοσοκομείο των Αθηνών όπως η ίδια η ομάδα έκανε γνωστό με ανάρτηση στο Facebook.

Ο Νίκος Κόκκος δήλωσε τα εξής στο evima: «Το ΕΚΑΒ διαθέτει τρία ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου. Την Παρασκευή 19 /2 δεν δέχθηκε καμμία κλήση για μεταφορά ανηλίκου καθώς η γιατρός που εξέτασε το παιδί έκρινε ότι δεν έχρηζε μεταφορά με ασθενοφόρο καθώς το παιδί περπατούσε και συνέστησε στους γονείς να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Συνεπώς και για αυτό το λόγο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του με το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα  δε με πληροφορίες το ανήλικο αγόρι φαίνεται πως χρειάστηκε μία απλή αντιβίωση καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι έχει κάτι σοβαρό όπως περιτονίτιδα. Εύχομαι περαστικά στο νεαρό και δηλώνω κατηγορηματικά ότι το ΕΚΑΒ όταν και όποτε κληθεί είναι παρών», είπε χαρακτηριστικά στο evima ο κ. Κόκκος.

Πηγή: evima.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews