ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/21

10 εξωτερικοί αυτόματοι απινιδωτές στην πόλη της Καβάλας

 

Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

EKABNews


Facebook Charilaos Lotis

Η άρτια κατάρτιση των εκπαιδευτών τής 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ δεδομένη. Σε άψογη συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ Κώστας Αντωνιαδης βάζουμε ακόμη έναν πολύτιμο λίθο στο ύψιστο αγαθό της Υγείας- ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΦΟΡΈΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΏΝ ΣΤΗ ΧΡΉΣΗ ΑΥΤΌΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ( προσφορά της αντιπεριφερειας ΚΑΒΑΛΑΣ ).ΦΥΣΙΚΑ ΠΆΝΤΑ -covid 19 ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΟΣ- θα είμαστε για ακόμη μία φορά δίπλα στον πολίτη.

10 εξωτερικοί αυτόματοι απινιδωτές στην πόλη της Καβάλας

kavalapost.gr

 

Η Αντιπεριφέρεια Καβάλας θα τους εγκαταστήσει σε πολυσύχναστους και εύκολα προσβάσιμους χώρους εντός του αστικού ιστού

Στην προσπάθεια να βελτιωθεί η αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής σε δημόσιους χώρους, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου, προχώρησε στην αγορά 10 εξωτερικών αυτόματων απινιδωτών οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε επιλεγμένους πολυσύχναστους και εύκολα προσβάσιμους χώρους εντός του αστικού ιστού, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και το πολύτιμο έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στην εκπαίδευση φορέων και πολιτών στην χρήση των απινιδωτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Οι απινιδωτές στην πόλη της Καβάλας συνιστούν μία σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη  ζωή. Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων με σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στον κάθε συμπολίτη μας, αναλαμβάνουμε μία ουσιαστική πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει στην παροχή  πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή».

Πηγή: kavalapost.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews