ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: 12/3/ 2021. ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ.

 

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/3/ 2021. ....ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ......ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ. ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ. .....ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ. .....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ.

Σήμερα το πρωί υπήρχαν πολλά διασωληνωμένα περιστατικά εκτός ΜΕΘ.   Περιστατικά κορωνοϊού και άλλων παθήσεων. Εκτός ΜΕΘ υπήρχαν  το πρωί   στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ επτά  διασωληνωμένα  περιστατικά κορωνοϊού. Στον ΕΡΥΘΡΟ εννιά περιστατικά  διασωληνωμένα εκ των οποίων τρία κορωνοϊού και έξι γενικά. Στο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ μία διασωληνωμένη γυναίκα από το Σάββατο. Στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ένα διασωληνωμένο περιστατικό  κορωνοϊού. Στο ΘΡΙΑΣΙΟ τέσσερα διασωληνωμένα περιστατικά άλλων παθήσεων. Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ  ένα διασωληνωμένο περιστατικό  κορωνοϊού. Και πόσα άλλα που  δεν ξέρουμε.

Και όμως η κυβέρνηση φοβάται να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα μην τον μολύνει.

Τα διασωληνωμένα περιστατικά δεν εξυπηρετούνται με σειρά πρωτεραιότητας.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ.

Αξίζει να αναφέρουμε ένα συμβάν στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  που νοσηλεύει περιστατικά κορωνοϊού. Δεν διαθέτει αναισθησιολόγο. Ασθενής χθες έπαθε ανακοπή και χρειάσθηκε διασωλήνωση. Αναγκάσθηκε και την έκανε ο καρδιολόγος και τώρα βρίσκεται σε θάλαμο διασωληνωμένος στο νοσοκομείο  Νίκαιας.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ.

Μεταξύ των διασωληνωμένων και συνάδελφος τραυματιοφορέας 57 ετών, από το νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Νοσηλευόταν στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ διασωληνώθηκε τα ξημερώματα  και μεταφέρθηκε  στη  ΜΕΘ του ΚΑΤ.  Περαστικά σε όλους τους ασθενείς.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που συμβαίνει στο ΘΡΙΑΣΙΟ.

Το νοσοκομείο δεν έχει επάρκεια  οξυγόνου  λόγω των αυξημένων αναγκών  με τη πληθώρα των περιστατικών κορωνοϊού που νοσηλεύει και  ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα στη τεχνική υπηρεσία. Που είναι η προετοιμασία. Ντροπή......

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ.

ΚΑΤ. 41 ασθενείς και 5 κενά.  ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 14 ασθενείς γεμάτη.  ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ 9 ασθενείς γεμάτη. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 16 ασθενείς γεμάτη. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 12 ασθενείς γεμάτη και 4 ασθενείς στη μαφ. ΣΩΤΗΡΙΑ 78 ασθενείς και 6 κενά. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 56 ασθενείς και 2 κενά. ΕΛΠΙΣ 6 ασθενείς  γεμάτη. ΝΙΜΙΤΣ 6 ασθενείς γεμάτη. ΕΡΥΘΡΟΣ 14 ασθενείς γεμάτη. ΘΡΙΑΣΙΟ 17 ασθενείς γεμάτη. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ 12 ασθενείς γεμάτη. ΑΤΤΙΚΟ  37 ασθενείς και 6 κενά.  Τώρα διασωληνώνουν δύο. Άρα 4 κενά. ΤΖΑΝΕΙΟ 10 ασθενείς γεμάτη. Ουσιαστικά μόνο το ΚΑΤ  δέχεται ακόμη λίγα περιστατικά.

Mιχάλης Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

 

Facebook Φίλοι και μέλη Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews