ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/21

13 ώρες αβοήθητος στη Σύμη ασθενής με εγκεφαλικό! Σοβαρές καταγγελίες από τον δήμαρχο για ΛΣ και ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

13 ώρες αβοήθητος στη Σύμη ασθενής με εγκεφαλικό! Σοβαρές καταγγελίες από τον δήμαρχο για ΛΣ και ΕΚΑΒ

militaire.gr

2/3/2021

 

Πολύ σοβαρές καταγγελίες κάνει ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας μέσω του Militaire.gr. Κάτοικος του νησιού, 74 ετών ,υπέστη εγκεφαλικό τα μεσάνυχτα. Από εκείνη την ώρα ο δήμαρχος επικοινώνησε με τους ΠΑΝΤΕΣ. Λιμενικό και ΕΚΑΒ του απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πλωτά ή εναέρια μέσα λόγω καιρού! Ο δήμαρχος έκπληκτος τους έλεγε ότι δεν πνέουν άνεμοι πάνω από 5-6 μποφόρ και τους ρωτούσε ,γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν!

Έστειλε μηνύματα και φωτογραφίες σε υπουργούς, προέδρους κομμάτων της αντιπολίτευσης και βουλευτές. Όλοι “το κοίταξαν το θέμα”. Η κατάληξη; Ο ασθενής μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής που δεν είχε προφανώς…απαγορευτικό 13 ολόκληρες ώρες μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη!

Δείτε τα όσα λέει ο δήμαρχος Σύμης.

Ασθενής με εγκεφαλικό 13 ώρες αβοήθητος στη Σύμη"! Ο δήμαρχος του νησιού καταγγέλλει

Militaire News

2 Μαρ 2021

 

Πηγή: militaire.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews