ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ 13/03/2021. ΕΛΕΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΘ. ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ.... Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ......

 


Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΗ 2021. ΕΛΕΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΘ. ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ.... Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ......

Συγγενείς  σε απόγνωση μας παίρνουν τηλέφωνο από το πρωί  και ζητάνε να αναδείξουμε ότι δεν υπάρχει ΜΕΘ για  διασωληνωμένους ασθενείς. Δεκάδες διασωληνωμένοι  ασθενείς με Κορωνοϊό και άλλες παθήσεις βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ.

Διασωληνωμένοι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ΝΙΚΑΙΑ πέντε, ΘΡΙΑΣΙΟ τρείς, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ένας.

Πολλούς διασωληνωμένους ασθενείς  εκτός ΜΕΘ  με κορωνοϊό έχει το  ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, το ΤΖΑΝΕΙΟ, ο ΕΡΥΘΡΟΣ  και άλλα νοσοκομεία.

Ο θάνατό σου η ζωή μου.....

Ψάχνουν αναπνευστήρες  για τους ασθενείς.

Κάντε κάτι. Λέτε ότι φτιάξατε 1300 ΜΕΘ. Που είναι; Λέγατε ότι η χώρα είναι μία υγειονομική περιφέρεια. Ποιό νοσοκομείο όμως  διαθέτει κενές κλίνες  να γίνουν διακομιδές; Η  ΜΕΘ σε κοντινούς νομούς από την ΑΤΤΙΚΗ είναι γεμάτες.

Λέγατε ότι θα κάνατε αεροδιακομιδές. Κάνατε μόνο τρεις από  ηπειρωτικές περιοχές και ταλαιπωρήθηκαν  αφάνταστα για να φθάσουν από τη ΔΡΑΜΑ στην ΑΤΤΙΚΗ. Πέθαναν και οι τρείς ασθενείς. Σωστά εγκαταλείφθηκε η ιδέα.                 

ΟΛΙΓΩΡΗΣΑΤΕ.

Η μόνη λύση  είναι ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΘ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ που θα τις διαχειρίζεται  αποκλειστικά και μόνο το ΕΚΑΒ- ΕΚΕΠΥ.

Δεν επιτρέπεται νοσοκομεία μεγάλα που νοσηλεύουν πάνω από 100 ασθενείς με κορωνοϊό να μην έχουν αναπτύξει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ.

Τα νοσοκομεία  που διαθέτουν ΜΕΘ κορωνοϊό πλην ΚΑΤ, ακόμη και να αδειάσει ένα κρεβάτι ΜΕΘ το κρατάνε για τις δικές τους ανάγκες.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ

ΚΑΤ: 38 ασθενείς 3 κενές κλίνες

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: 14 ασθενείς. Γεμάτη

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ:  9 ασθενείς. Γεμάτη

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ:  16 ασθενείς. Γεμάτη

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ:  57 ασθενείς. Μία κενή κλίνη

ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ:  14 ασθενείς, Γεμάτη

ΝΙΜΙΤΣ:  6 ασθενείς, Γεμάτη

ΕΛΠΙΣ:   6 ασθενείς, Γεμάτη

ΣΩΤΗΡΙΑ. 79 ασθενείς 5 κενά  χθες βράδυ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ : 12 ασθενείς και 4 διασωληνωμένοι στη ΜΑΦ.  Γεμάτες

ΑΤΤΙΚΟ:  39  ασθενείς. 4 κενά

ΘΡΙΑΣΙΟ:   17 ασθενείς. Γεμάτη

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ: 12  ασθενείς, Γεμάτη

ΤΖΑΝΕΙΟ:  10 ασθενείς, Γεμάτη

Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ.


Facebook Φίλοι και μέλη Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews