ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/21

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 15/03/2021 ΜΕΘ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ

 

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΗ 2021 ΜΕΘ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ

Γέμισε και οι μεθ του ΚΑΤ και σήμερα δόθηκαν πέντε ακόμη κλίνες  σε λειτουργία. Δεκάδες περιστατικά βρίσκονται και σήμερα εκτός ΜΕΘ. Ενδεικτικά τέσσερεις στο ΘΡΙΑΣΙΟ, έξι στη ΝΙΚΑΙΑ, δύο στον ΕΡΥΘΡΟ, δύο στο ΛΑΪΚΌ. Υπάρχουν ακόμη πολλοί  διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία. Γίνεται επιλογή ασθενών. Εξυπηρετούνται διασωληνωμένοι που έχουν εγγραφεί στη λίστα αναμονής του ΕΚΑΒ  σε μεταγενέστερο χρόνο.

Από τα νοσοκομεία μας λένε ότι έχουν  ακόμη πάρα πολλούς ασθενείς στο όριο της διασωλήνωσης με ενισχυμένο οξυγόνο.

Οι νεκροί στα νοσοκομεία   από κορωνοιο και άλλες ασθένειες δεν χωράνε στους νεκροθαλάμους.  Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που βιώνουμε.

Πόσες φορές θα το πούμε για επίταξη του ιδιωτικού τομέα. Ακόμη και οι   ιδιωτικές κλινικές που δέχονται περιστατικά  κορωνοϊού  δέχονται  στρωμένους ασθενείς από τα νοσοκομεία και όχι νεοεισερχόμενους.  Επίταξη των μεθ για νοσηλεία και περιστατικών κορωνοϊού.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ.

ΑΤΤΙΚΟ  43 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΗ.

ΘΡΙΑΣΙΟ  17 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΗ.

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ  12 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΗ.

ΤΖΑΝΕΙΟ  9 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΗ.

ΝΙΜΙΤΣ  6 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ

ΕΛΠΙΣ  6 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΓΕΜΑΤΗ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ  12 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ  ΚΑΙ  4 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ  ΣΤΗ ΜΑΦ.

ΕΡΥΘΡΟΣ  14 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  16 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ.

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ  9 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ  14 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ.

ΚΑΤ  46 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 51 ΚΛΙΝΕΣ.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ  53 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 58 ΚΛΙΝΕΣ.

ΣΩΤΗΡΙΑ  80 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 84 ΚΛΙΝΕΣ.

Στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ και την ΣΩΤΗΡΙΑ θεωρούνται γεμάτες γιατί νοσηλεύονται πολλοί ασθενείς στις κλινικές που στη διάρκεια της ημέρας χρειάζονται ΜΕΘ.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ


Facebook Φίλοι και μέλη Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

 About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews