ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΠΕΜΠΤΗ 18/03/2021. ΕΛΕΟΣ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘ. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. 51 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ. ΜΕΘ ΑΤΤΙΚΗ. ΑΧΑΙΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ...ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΡΑ.

 

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΡΤΗ 2021. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ....ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘ. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. 51 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ. ΜΕΘ ΑΤΤΙΚΗ. ΑΧΑΙΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ...ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. .....ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπώσει κανείς την απόγνωση των συγγενών που αδυνατούν να πιστέψουν ότι οι δικοί τους βρίσκονται με κορωνοϊό διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Αδυνατούν να κατανοήσουν την επιλογή ασθενών για νοσηλεία σε ΜΕΘ.   Αδυνατούν να κατανοήσουν  ότι τα κριτήρια που αναγκαστικά τίθενται  οδηγούν στο θάνατο τους δικούς τους ανθρώπους.

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφαλείς συνθήκες, για προετοιμασία  του συστήματος και  νοσοκομεία που νοσηλεύουν 100 έως 150 περιστατικά κορωνοϊού να μην έχουν αναπτύξει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ. Είναι αυτά τα νοσοκομεία που έχουν  το μεγαλύτερο αριθμό και   τις περισσότερες ημέρες  διασωληνωμένους  εκτός ΜΕΘ.

Με τραγική κατάληξη.

Μετακινούν γιατρούς από  Νοσοκομεία της  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΑΣ,  800 χιλιόμετρα μακριά,  από 18/3 έως 24/3, για λίγες ημέρες, για να ανοίξουν 8 κλίνες ΜΕΘ στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, την αίθουσα ανάνηψης των χειρουργείων.   Μετά;

Το προσωπικό έχει γονατίσει. Λένε ότι δεν προσλαμβάνουν νοσηλευτικό  γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο στη λίστα των επικουρικών.

Μείωσαν το χρόνο απασχόλησης του επικουρικού προσωπικού  από δύο χρόνια στον ένα και δεν υπάρχει κυβερνητική πρωτοβουλία μονιμοποίηση τους.

Υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι νοσηλευτές και βοηθοί νοσηλευτές που συμμετέχουν στις μόνιμες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού. Γιατί δεν προσέλαβε  μόνιμους η Κυβέρνηση; Προτιμάει  την ομηρία για ψηφοθηρικούς λόγους.

Και σήμερα υπάρχει υπερπληρότητα στις ΜΕΘ.

ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘ..... ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!

51 διασωληνωμένους βρήκαμε σήμερα εκτός ΜΕΘ  στην ΑΤΤΙΚΗ.. Είναι πολύ περισσότεροι. Εκτός ΜΕΘ είναι και γενικά διασωληνωμένα περιστατικά.

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ.

ΟΚΤΩ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.

ΔΥΟ ΕΛΠΙΣ.

ΔΩΔΕΚΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

ΤΡΕΙΣ ΛΑΙΚΟ.

ΔΥΟ ΠΑΜΑΚΚΑΡΙΣΤΟΣ

ΕΞΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ (προσωρινά στη Καρδιολογική Μονάδα)

ΕΝΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

ΕΝΝΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟ

ΕΠΤΑ  ΝΙΚΑΙΑ

ΕΝΑΣ ΘΡΙΑΣΙΟ

ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 51.

Βρήκαμε και γενικά διασωληνωμένα περιστατικά εκτός ΜΕΘ. Δύο στο Γεννηματάς, έναν στο Ιπποκράτειο, έναν στο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ.

ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ τα γενικά διασωληνωμένα  περιστατικά νοσηλεύονται στη ΜΑΦ. Επειδή δεν χωράνε οι  8 κλίνες  νοσηλεύονται  4 ασθενείς  σε φορεία  εκ των οποίων ένα  διασωληνωμένο.

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ  ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΤ  47 ΣΤΑ 51.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ  14 ΣΤΑ 14.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  16 ΣΤΑ 16.

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ  9 ΣΤΑ 9.

ΕΛΠΙΣ  6 ΣΤΑ 6.

ΝΙΜΙΤΣ  6 ΣΤΑ 6.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ  55 ΣΤΑ 58.

ΣΩΤΗΡΙΑ  81 ΣΤΑ 84.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 12 ΣΤΑ 12 και 4 διασωληνωμένοι στη ΜΑΦ.

ΘΡΙΑΣΙΟ 17 ΣΤΑ 17.

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ 12 ΣΤΑ 12.

ΑΤΤΙΚΟ  44 ΣΤΑ 44.

ΤΖΑΝΕΙΟ 10 ΣΤΑ 10.

Κενές κλίνες. 10. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ 51 ασθενείς!!!!!

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘ ΑΧΑΪΑ. ΖΟΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 9 ΣΤΑ 9.

ΡΙΟ 21 ΣΤΑ 25.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Στα εφημερεύοντα νοσοκομεία εισάγονται οι μισοί ασθενείς από ότι το Νοέμβρη με αυξανόμενες εισαγωγές και νοσηλείες καθημερινά. Στις ΜΕΘ τα πράγματα είναι ανησυχητικά.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 7 ΣΤΑ 10.

ΑΧΕΠΑ  29 ΣΤΑ 32.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  21 ΣΤΑ 21

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  17 ΣΤΑ 18

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  12 ΣΤΑ 13.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ  7 ΣΤΑ 8.

Αρχίζει να θυμίζει Νοέμβρη  με την συνεχή ανάπτυξη αυτοσχέδιων ΜΕΘ.

Μιχ. Γιαννάκος   Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews