ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/3/21

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ: Κοντά 200 διακομιδές το 24ωρο εδω και 20 μέρες, Βίντεο

 

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Γ. Μαθιόπουλος – Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ: Κοντά 200 διακομιδές το 24ωρο εδω και 20 μέρες

ertnews.gr

 

Δραματική έκκληση για προσοχή τις επόμενες μέρες απηύθυνε ο Γιώργος Μαθιόπουλος πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ. “Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει το ίδιο. Είμαστε στα κόκκινα. Το τελευταίο 20ημερο διακομίζουμε 180 με 200 περιστατικά το 24ωρο, από τα οποία το 90% βγαίνουν θετικά στον κορονοϊό. Πρέπει να προσέχουμε όλοι”, είπε στην εκπομπή “Από τις 6”.

“Ήδη έχουν μπει στο σύστημα 2 νοσοκομεία για περιστατικά Covid αλλά η καθημερινή μάχη που δίνεται είναι για να βρεθεί κρεβάτι στις ΜΕΘ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τους διασωληνωμένους σε απλούς θαλάμους. Στην Αττική, πριν την κρίση, είχαμε 250 κρεβάτια ΜΕΘ έχουμε φτάσει τα 550 και πάλι δεν φτάνουν”, πρόσθεσε.

Παράλληλα είπε ότι συνεχίζεται η εκκένωση του Ερυθρού Σταυρού και από τη Δευτέρα θα είναι επισήμως νοσοκομείο Covid, ενώ  προχωρά ο νέος σχεδιασμός για την εισαγωγή και άλλων νοσοκομείων στο σύστημα, όπως έγινε πριν λίγες μέρες με το «Ντυνάν», για τη μεταφορά των επειγόντων non Covid περιστατικών.

Πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ: Κοντά 200 διακομιδές το 24ωρο εδω και 20 μέρες 

ΕΡΤ 19/03/2021

19 Μαρ 2021

 

Πηγή: ertnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews