ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΗ 2021 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΚΑΜΙΑ ΚΕΝΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕΘ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ 2ης ΥΠΕ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΤΑΤΑΙ. Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

 

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΗ 2021 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΚΑΜΙΑ ΚΕΝΗ ΚΛΙΝΗ ΜΕΘ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ 2ης ΥΠΕ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΤΑΤΑΙ. Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Οι συνάδελφοι  από τα εφημερεύοντα νοσοκομεία χθες βράδυ και σήμερα πρωί  περιγράφουν  καταστάσεις πολέμου. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΕΡΥΘΡΟΣ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ.

Το σύστημα έχει υποστεί άλλη μια ήττα.  Τελείωσε η εφημερία και ακόμη διεκπεραιώνουν περιστατικά.

Ανακατεμένοι  ασθενείς με κορωνοϊό, άλλων παθήσεων, ύποπτα κρούσματα.  Στα ΤΕΠ οι  ασθενείς ύποπτα κρούσματα περιμένουν πάνω από 8 ώρες να εξυπηρετηθούν με πυρετό, βήχα. Μεγάλη νοσοκομειακή διασπορά σε  ασθενείς  άλλων παθήσεων, ακόμη και σε καρδιολογικές κλινικές.

Διασωληνωμένα περιστατικά σε θαλάμους κλινικών κορωνοϊού ψάχνουν ΜΕΘ. Αυτή τη στιγμή δύο  διασωληνωμένοι ασθενείς στο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ και δύο διασωληνωμένοι στο ΘΡΙΑΣΙΟ βρίσκονται σε θαλάμους και ψάχνουν ΜΕΘ.

Στα νοσοκομεία της 2ης Υ.Πε όλες οι ΜΕΘ κατειλημμένες.

ΘΡΙΑΣΙΟ:  17  ασθενείς στις 17 κλίνες. ΔΥΟ ΔΙΑΣΩΛΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ.

ΑΤΤΙΚΟ: 43 ασθενείς στις 43 κλίνες.

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ: 12 ασθενείς στις 12 κλίνες. ΔΥΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ.

ΣΤΗ 1η ΥΠΕ  γεμάτες είναι οι ΜΕΘ των νοσοκομείων ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ  με 9 ασθενείς, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ με 14 ασθενείς, ΕΡΥΘΡΟΣ με 14 ασθενείς, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ με 16 ασθενείς, ΝΙΜΙΤΣ με 6 ασθενείς, ΕΛΠΙΣ με 6 ασθενείς, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ με 7 ασθενείς.

ΛΙΓΕΣ ΚΛΙΝΕΣ υπάρχουν στον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ 10 κλίνες, στο ΚΑΤ 5 κλίνες και ΣΩΤΗΡΙΑ

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΣΣΕΤΑΙ.... ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Το σύστημα ηττάται  Ο σώζον εαυτόν σωθήτω. Μεγάλη προσοχή. 

Και ας μην φταίνε οι πολίτες. Πληρώνουν την ανοργανωσιά  του συστήματος.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews