ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΠΕΘΑΝΕ 70χρονος ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

 

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

EKABNews


Facebook Φίλοι και μέλη Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

23/03/2021 

Μιχ. Γιαννάκος: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΠΕΘΑΝΕ 70χρονος ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΘΕΝΩΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

 

Κρίμα από το Θεό αυτό το διαρκές έγκλημα  με τους διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Γίνεται επιλογή ασθενών με ηλικιακά κριτήρια. Πεθαίνουν διασωληνωμένοι  ασθενείς εκτός ΜΕΘ  ευρισκόμενοι σε λίστα  αναμονής.

Η απάντηση  σε ένα κράτος δικαίου ποιος μεταξύ δύο ασθενών επιλέγεται για τη μία διαθέσιμη  κλίνη ΜΕΘ είναι και οι δύο. Το κράτος να εξασφαλίσει τις απαραίτητες ΜΕΘ.  Είχε χρόνο  και δεν το έπραξε.  Περίμενε   να σωθεί η κατάσταση   από τις αντικρουόμενες απόψεις των ειδικών και τη πλύση εγκεφάλου. Ένας 70χρονος διασωληνωμένος πέθανε σήμερα πρωί ευρισκόμενος 5 ημέρες σε λίστα αναμονής  για ΜΕΘ στο   ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ. Γιατι  δεν εξυπηρετήθηκε;   Οι γιατροί του ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΚ έπραξαν  το χρέος τους. Τον διασωλήνωσαν και  κάθε ημέρα   ενημέρωναν  το ΕΚΑΒ να βρει ΜΕΘ.  ΜΑΤΑΙΑ......

 Επιτέλους κάντε κάτι.

Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ είναι δέκα διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, στο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ οκτώ, στο ΕΛΠΙΣ τέσσερεις, στο ΛΑΙΚΟ δύο, στη ΠΑΜΑΚΑΡΙΣΤΟ δύο, στο  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ πέντε στη καρδιολογική μονάδα, στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ένας, ΣΤΟ  ΤΖΑΝΕΙΟ πέντε, στη ΝΙΚΑΙΑ οκτώ, στο ΘΡΙΑΣΙΟ τέσσερεις κ.α.

Πάνω από 50  διασωληνωμένοι εκτός  ΜΕΘ.

Δεκάδες επίσης διασωληνωμένα περιστατικά γενικά εκτός  ΜΕΘ.

Όπως ενδεικτικά δύο στο ΘΡΙΑΣΙΟ και το ΚΑΤ  επειδή μετέτρεψε τις ΜΕΘ για περιστατικά κορωνοϊού έχει 4 διασωληνωμένα στην αναζωογόνηση.

ΚΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ  για κορωνοϊό

εμφανίζονται αυτή τη στιγμή 2 στο ΚΑΤ, 2 στο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Είναι υποκρισία να μιλάμε για κενά κρεβάτια ΜΕΘ, για ποσοστά κάλυψης  την ώρα που πεθαίνει κόσμος σε λίστα αναμονής.

Και ράντζα. Ράντζα. Ράντζα..........

Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ.


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews