ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/3/21

Ευχαριστίες στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό (Συμφερουπόλεως) από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς για την δωρεά!

 

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ευχαριστίες στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό (Συμφερουπόλεως) από το ΕΚΑΒ Κεφαλονιάς για την δωρεά! (εικόνα)

inkefalonia.gr

 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αρωγής Ασθενών, Άγιος Λουκάς ο Ιατρός (Συμφερουπόλεως), που εδρεύει στο νησί μας και την αξιόλογο προεδρό της κυρία Έφη Αναστασιάδου που μαζί με όλα της τα μέλη είναι πάντα στο πλευρό μας !!! Όλα αυτά τα χρόνια μας έχει προσφέρει πολλά στον τομέα της υγείας του νησιού είτε είναι Νοσοκομείο Γηροκομείο είτε έχει να κάνει με μας στο ΕΚΑΒ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ !

 

Η αξιόλογη προσφορά στο Εκαβ Κεφαλληνίας μας είναι μεγάλη από χρόνων όταν μας έφτιαξε το ασθενοφόρο την μονάδα για να προσφέρει της υπηρεσίες στους πολίτες του νησιού μας και όχι μόνο !!

Δωρεά υπολογιστή και πόσα άλλα θα μπορούσα να αναφερθώ !! Σήμερα μας έκανε δύο όμορφα δώρα μια τηλεόραση 50" SENCOR SMART LED TV και μια καφετιέρα PHILIPS για να έχουμε φρέσκο καφέ !

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας από όλους μας και να ξέρετε είμαστε στρατιώτες στο πλευρό των Κεφαλληνων και όχι μόνο όταν χρειαστούμε !

Ευχόμαστε καλή Σαρακοστή και καλό Άγιον Πάσχα !

Ανάρτηση στο Facebook από τον χρήστη  Anastasios Nezeritis

αισθάνεται ευλογημένος στην τοποθεσία  ΕΚΑΒ Κεφαλλονιας

 

Πηγή: inkefalonia.gr

 

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews