ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/21

Ακόμη μια δύσκολη εφημερία στον Ευαγγελισμό – Δεν σταματούν να καταφθάνουν τα ασθενοφόρα, Βίντεο

 

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ακόμη μια δύσκολη εφημερία στον Ευαγγελισμό – Δεν σταματούν να καταφθάνουν τα ασθενοφόρα

megatv.com

29/03/2021 18:38

 

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» που εφημερεύει βρέθηκε η κάμερα του MEGA και μετέφερε εικόνες αντιπροσωπευτικές για τη μάχη που δίνει το ΕΣΥ.

Είναι η μάχη στα νοσοκομεία. Μάχη σκληρή, με ήρωες όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ.  Ο ρυθμός με τον οποίο περνούν την πύλη του νοσοκομείου τα ασθενοφόρα είναι τρομερός.

Τουλάχιστον 25 ασθενοφόρα έχουν φτάσει στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής από την αρχή της εφημερίας και τα 20 εξ’ αυτών ήταν περιστατικά covid.

Από το ξεκίνημα της εφημερίας, ο «Ευαγγελισμός» είχε 60 κρεβάτια κένα, απλά κρεβάτια. Αλλά κανένα κρεβάτι εντατικής.

Στην προηγούμενη εφημερία έγιναν 80 εισαγωγές, αν και σήμερα η ροή είναι τόσο μεγάλη θα χρειαστεί διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία.Πηγή: megatv.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews