ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/21

Ασταμάτητες οι κλήσεις των Λαρισαίων στο ΕΚΑΒ για κρίσεις πανικού λόγω σεισμού

 

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ασταμάτητες οι κλήσεις των Λαρισαίων στο ΕΚΑΒ για κρίσεις πανικού λόγω σεισμού

onlarissa.gr

18/03/2021

 

Σεισμός και κορωνοϊός είναι τα περιστατικά που απασχολούν τις τελευταίες δύο εβδομάδες περισσότερο το ΕΚΑΒ Λάρισας.

Ειδικά την ημέρα του μεγάλου σεισμού των 6 Ρίχτερ, την Τετάρτη 3 Μαρτίου ήταν αμέτρητες οι κλήσεις που λάμβανε το τηλεφωνικό κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ για περιστατικά κρίσης πανικού Λαρισαίων πολιτών που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση, σύμφωνα με τον πρόεδρο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα ο οποίος, ωστόσο τόνισε στο onlarissa.gr, ότι σταδιακά παρότι οι μετασεισμοί συνεχίζονται, οι κλήσεις ελαττώθηκαν, «μιας και μετά την πρώτη …ψυχρολουσία και τον πανικό οι Λαρισαίοι άρχισαν να συμφιλιώνονται με το γεγονός».

 

Όλα αυτές τις ημέρες εξάλλου όπως εξηγεί ο κ. Γούλας το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε ετοιμότητα στις σεισμόπληκτες περιοχές, με ασθενοφόρα και πληρώματα.

Στο μεταξύ η έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Λάρισα, έχει πολλαπλασιάσει τον φόρτο εργασίας των διασωστών του ΕΚΑΒ οι οποίοι διά στόματος του προέδρου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας αιτούνται ανανέωση του στόλου του ΕΚΑΒ ο οποίος δεν επαρκεί, αλλά προσλήψεις προσωπικού.

Αθανασία Παύλου

Πηγή: onlarissa.gr
 

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews