ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/21

Π. Τζανετής: Επίταξη ιδιωτικών και στρατιωτικών νοσοκομείων σήμερα-Πάμε για Μπέργκαμο

 


Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021

EKABNews


Παναγιώτης Τζανετής / Επίταξη ιδιωτικών και στρατιωτικών νοσοκομείων σήμερα-Πάμε για Μπέργκαμο

avgi.gr

2/3/2021


«Στην Αττική θα θρηνήσουμε λόγω του μεγέθους του πολεοδομικού συγκροτήματος και των μεταλλάξεων περισσότερους θανάτους απ όσους είχαμε στη Θεσσαλονίκη»

Σήμα κινδύνου, για σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης με την πανδημία στην Αττική, εξέπεμψε μιλώντας Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο Παναγιώτης Τζανετής διευθυντής του ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Αττικό και πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

«Στην Αττική θα θρηνήσουμε λόγω του μεγέθους του πολεοδομικού συγκροτήματος και των μεταλλάξεων περισσότερους θανάτους απ όσους είχαμε στη Θεσσαλονίκη», προειδοποίησε. 

Χαρακτήρισε μάλιστα λυπηρό ότι «οι άνθρωποι που πρόκειται λόγω ηλικίας να εμβολιαστούν, κινδυνεύουν να είναι ανάμεσα στα χιλιάδες θύματα που θα έχουμε στους επόμενους μήνες» 

«Λέγαμε τόσα χρόνια να ενσωματωθεί το Λοιμωδών στο Αττικό και τελικά έγινε το ανάποδο, ενσωματώθηκε το Αττικό στο Λοιμωδών κι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε «βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο δεκαπενθήμερο κι είναι ανάγκη να επιταχθεί σήμερα ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας, η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην πρωτοβάθμια κάλυψη, η μαζική εμπλοκή των στρατιωτικών νοσοκομείων και η διενέργεια τέστ για να μη γίνει ο Μάρτιος του 2021 το Μέργκαμο της Αττικής ή η Θεσσαλονίκη του Νοεμβρίου 2020.

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ 


Πηγή : avgi.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews