ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/3/21

Μας χρωστούσαν μας πήραν και το...

 

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Μας χρωστούσαν μας πήραν και το...

20/03/2021

 

Εδώ και ένα χρόνο οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ ζητούσανε τεστ για όλο το προσωπικό και φυσικά οι υπεύθυνοι κώφευαν.

Σήμερα ανακοινώθηκε με το γνωστό αυταρχικό ύφος των ημερών που ζούμε, ότι θα γίνονται δύο ράπιτ τεστ την εβδομάδα, στο υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ που ΔΕΝ έχει εμβολιαστεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!

Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι δεν απευθύνεστε σε αιχμάλωτους αλλά σε εργαζόμενους, ελεύθερους πολίτες, που έχουν δικαιώματα και ελευθερίες όπως όλοι οι έλληνες, οπότε αφήστε τα υποχρεωτικά και κοιτάξτε να είστε δίπλα στο προσωπικό αλλιώς θα το βρείτε απέναντί σας.

Οι υγειονομικοί πρώτοι είχαν ζητήσει να υποβάλλονται σε τεστ και δεν είχαν εισακουστεί οπότε μην προσπαθείτε να το παρουσιάσετε τώρα σαν μία μορφή τιμωρίας η πίεσης για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Από όλα τα ανωτέρω προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

Α) Γιατί θα υποβάλλονται στα συγκεκριμένα τεστ ΜΟΝΟ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί; Εφόσον ακόμα και ο εμβολιασμένος μπορεί να ΝΟΣΗΣΕΙ αλλά και να ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ τον ιο; Φοβάστε μήπως γυρίσουν μπούμερανγκ τα αποτελέσματα;

Β) Όσοι υγειονομικοί δεν δεχτούν να υποβληθούν σε τεστ τι ποινή θα έχουν; Προβλέπεται από κάποια νομοθεσία ή από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ποινή για μη συμμετοχή σε τεστ;

Γ) Μήπως νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους που είναι όλη μέρα μπροστά σε μία τηλεόραση και περιμένουν να τους πουν τι θα κάνουν;

Οι υγειονομικοί κύριοι του υπουργείου υγείας κρατάμε στις πλάτες μας όλο το σύστημα υγείας και είμαστε ο μοναδικός λόγος που δεν έχει καταρρεύσει ακόμα!

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι σαφώς και είμαστε υπέρ της διενέργειας τεστ στο υγειονομικό προσωπικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως έχουμε ζητήσει και εμείς στο παρελθόν, αλλά αυτό πρέπει να αφορά ΟΛΟ το υγειονομικό προσωπικό είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι!

Οτιδήποτε άλλο είναι μόνο για λαϊκή κατανάλωση και για τα αγαπημένα σας κανάλια.

 

Facebook Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)


Δείτε στο EKABNews

Β.Κικίλιας: Υποχρεωτικό rapid test στο προσωπικό του Ε.Σ.Υ. που δεν έχειεμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, 19/03/2021
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Τι εγινε με τα βαρεα κανειςδεν μιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΣΗ (ΤΟ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews