ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/3/21

Με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα για δύο βασικά θέματα

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Για ασθενοφόρο της δωρεάς της Ι.Μ. Βαρλαάμ η κα Παπακώστα συναντήθηκε με τον διοικητή του ΕΚΑΒ

stagonnews.gr

12/03/2021


Με δύο βασικά θέματα στην ατζέντα της, επισκέφθηκε η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου.

Η κα. Παπακώστα πριν μερικούς μήνες συνέβαλε, ώστενα απαγκιστρωθεί από την γραφειοκρατική κωλυσιεργία μιας δεκαετίας, η δωρεά της Μονής Βαρλαάμ για την παροχή ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Καλαμπάκας. Κατά την χθεσινή της συνάντηση με τον κ. Παπαευσταθίου, ενημερώθηκε για την πρόοδο δημοπράτησης λαμβάνοντας την δέσμευση για την ταχύτερη παράδοσή του στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας.

Επιπλέον, η Βουλευτής αιτήθηκε την διάθεση ασθενοφόρου οχήματος και στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, καθώς στο εν λόγω Κ.Υ δεν υπάρχει ασθενοφόρο και εκτός από την πανδημία και τις ανάγκες που έχει δημιουργήσει, η περιοχή έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των σεισμών, με αποτέλεσμα η παροχή του ασθενοφόρου να κρίνεται απαραίτητη για την διακομιδή των εκτάκτων περιστατικών.

Ο κος. Παπαευσταθίου αποκρίθηκε θετικά στην Βουλευτή, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και το προσεχές χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής του ασθενοφόρου.

Πηγή: stagonnews.gr


 
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews