ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/21

Ερώτηση Κ. Βελόπουλου στην Βουλή Ερώτηση Βελόπουλου για «Σταθμό του ΕΚΑΒ στον Πλατανιά»

 

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ερώτηση Βελόπουλου για σταθμό του ΕΚΑΒ στον Πλατανιά

parakritika.gr

18/03/2021

 

Ο Δήμος Πλατανιά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της περιφέρειας Κρήτης, που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Πλατανιά, Βουκολιών, Κολυμβαρίου και Μουσούρων.

Όπως μας αναφέρουν οι δημότες, αποτελεί πάγια ανάγκη για την ευρύτερη περιοχή η δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ ενός των ορίων του δήμου τους, καθώς, την καλοκαιρινή περίοδο, φιλοξενείται μεγάλος αριθμός τουριστικών επισκεπτών στο Νομό.

ημειώνουν οι κάτοικοι ότι, τα προηγούμενα έτη, λειτουργούσε στην εν λόγω περιοχή κλιμάκιο ΕΚΑΒ, κατά την τουριστική περίοδο, το οποίο στάθμευε, είτε στον χώρο του Δημαρχείου, στο Γεράνι, είτε στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός;

Προτίθεσθε να προβείτε στις απαραίτητες πρωτοβουλίες, αφενός, για να εγκατασταθούν Δομές του ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά, της Κρήτης και αφετέρου, για να ενισχυθούν με ιατρούς και νοσηλευτές οι εν λόγω, λαμβάνοντας υπόψη ότι, κατά την εκάστοτε θερινή περίοδο, αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η προσέλευση και παραμονή τουριστών σε χωριά και κωμοπόλεις της ευρύτερης περιοχής;

Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews