ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/21

Η ΑΔΕΔΥ «Για την αστυνομική βία στη Ν. Σμύρνη»

 

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή αστυνομική βία που ασκήθηκε, μέρα μεσημέρι, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης σε βάρος πολιτών. Και το περιστατικό αυτό επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει υιοθετήσει την καταστολή και τις επιθέσεις εναντίον πολιτών, ως μέθοδο αντιμετώπισης των κοινωνικών αντιδράσεων.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., αντί να λάβει μέτρα ουσίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας, καταφεύγει στην καταστολή, τον αυταρχισμό και τον ξυλοδαρμό πολιτών.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους τους θεσμικούς φορείς να διασφαλίσουν ότι φαινόμενα αυθαιρεσίας και κατάχρηση εξουσίας δεν είναι ανεκτά σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία.

Η ΒΙΑ, Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews