ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/21

Κορονοϊός: Διχασμένοι οι λοιμωξιολόγοι για τα νέα μέτρα

 

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

EKABNews


Κορονοϊός: Διχασμένοι οι λοιμωξιολόγοι για τα νέα μέτρα

healthreport.gr

3/3/2021

 

Οι διαφωνίες στην επιτροπή των ειδικών για τα νέα σκληρότερα μέτρα

 

Σε πολλές «πτέρυγες» φαίνεται ότι είναι μοιρασμένοι οι ειδικοί της επιτροπής του υπουργείου Υγείας σχετικά με τα νέα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και θα εισηγηθούν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HealthReport.gr μέσα στην επιτροπή υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τι θα πρέπει να εφαρμοσθεί.

Υπάρχει εκείνη η πλευρά που εκτιμά ότι τα νέα σκληρότερα μέτρα δεν θα πρέπει να κρατήσουν πάνω από μία εβδομάδα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι επιστήμονες που θεωρούν ότι πρέπει να ξεπεραστεί και η Καθαρά Δευτέρα ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα.

Όμως αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχουν και φωνές που σημειώνουν στην επιτροπή ότι τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα δεν αλλάζουν το επιδημιολογικό τοπίο. Γι αυτό και εισηγούνται να υιοθετηθούν έξυπνες λύσεις που να μην πιέζουν περαιτέρω την κατάσταση και τους πολίτες.

Η κυβέρνηση βέβαια από την ανησυχία για το πιεσμένο ΕΣΥ είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει νέο πιο σκληρό lockdown μέχρι να αρχίσει η μείωση των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα και ειδικά στην Αττική.

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews