ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/21

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΒΑΤΕΡΛΩ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ στην ΑΤΤΙΚΗ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

 


Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

Πέραν της Αττικής  υπάρχουν νοσοκομεία που στενάζουν από την έλλειψη γιατρών εν καιρώ κορωνοϊού.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Στο Νοσοκομείο της Τρίπολης υπηρετούν μόνο δύο ακτινολόγοι ιατροί  επιφορτισμένοι και με τη λειτουργία αξονικού, μαγνητικού, υπερήχων, μαστογράφου  με νοσηλεία περί των 30 περιστατικών κορωνοϊού.

Οι δύο γιατροί δεν άντεξαν. Ο ένας εν ώρα εργασίας εμφάνισε έκτακτο  σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται  Έμεινε το νοσοκομείο  μόνο με έναν. Τι να πρωτοκάνει.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ.

Εκεί ο Διοικητής έκανε μύνηση στους παθολόγος γιατρούς που χρόνια τώρα    λόγω ελλείψεων βρίσκονται νυχθημερόν στο νοσοκομείο.

Η παθολογική κλινική καλύπτεται με γιατρούς από το νοσοκομείο Αμαλιάδας. Μετά τη μήνυση του Διοικητή   επειδή έλειψαν   με αναρρωτική  άδεια μη αντέχοντας το φόρτο εργασίας  παραιτήθηκαν  τρεις παθολόγοι, ένας μετακινήθηκε και το νοσοκομείο με παθολογική κλινική, δεκάδες περιστατικά κορωνοϊού θα καλύπτεται  μετά από  λίγες ημέρες με μόνο ένα παθολόγο. Και αυτός μετακινημένος από το νοσοκομείο Αμαλιάδας.

ΑΤΤΙΚΗ   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΒΑΤΕΡΛΩ.

Ξεκινάνε εφημερία σήμερα Νοσοκομεία με ελάχιστα κενά  κρεβάτια. (Αττικό, Αγία Όλγα) 45 και πλέον ασθενείς γενικά παθολογικά περιστατικά διακομίσθησαν στο ΝΙΜΙΤΣ για να αδειάσουν κλίνες για νοσηλεία περιστατικών κορωνοιου από νοσοκομεία του κέντρου.

Το ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ γέμισε χθες στην εφημερία του  με  38 εισαγωγές ασθενών  κορωνοιου και συνολικά νοσηλεύει  88 ασθενείς με κορωνοϊού. Τη  ΔΕΥΤΕΡΑ εφημερεύει με ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ που θα συνεχίσει να εφημερεύει  και  για γενικά περιστατικά. Που θα πάνε οι ασθενείς.

Το ΤΖΑΝΕΙΟ χθες στην εφημερία του εισήγαγε 50 περιστατικά κορωνοϊού και νοσηλεύει 110 συνολικά. Τη Δευτέρα εφημερεύει και για γενικά περιστατικά. 

Αυτό δεν είναι σχεδιασμός. ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΕΘ ΑΤΤΙΚΗ.

ΚΑΤ: 24 ΣΤΑ 28.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ.: 14 ΣΤΑ 14

ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ.: 9 ΣΤΑ 9

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.: 15 ΣΤΑ 16

ΝΙΜΙΤΣ.: 6 ΣΤΑ 6

ΕΛΠΙΣ.: 6 ΣΤΑ 6

ΣΩΤΗΡΙΑ.: 74 ΣΤΑ 84

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.: 44 ΣΤΑ 44

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ.: 2 ΣΤΑ 7.

ΕΡΥΘΡΟΣ.: 13 ΣΤΑ 14

ΑΤΤΙΚΟ.: 40 ΣΤΑ 43

ΘΡΙΑΣΙΟ.: 17 ΣΤΑ 17

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ.: 12 ΣΤΑ 12.

ΚΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ:   24.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews