ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/21

Αλεξανδρούπολη: Επίθεση σε εργαζόμενη του ΕΚΑΒ με μπουκάλι από «κλοσάρ»

 

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Αλεξανδρούπολη: Επίθεση σε εργαζόμενη του ΕΚΑΒ με μπουκάλι από "κλοσάρ"

pameevro.gr

23/03/2021

 

της Κατερίνας Καλεντερίδου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αναφέρθηκαν στο επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αναφορικά με την υπόθεση που ανέδειξε το pameevro.gr και αφορούσε στη διαμονή δύο ανθρώπων στο κτίριο του Α΄ΚΑΠΗ.

 

Μεταξύ άλλων στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται επίθεση με σπασμένο μπουκάλι σε εργαζόμενη του ΕΚΑΒ, ενώ επισημαίνεται πως το πρόβλημα, δεν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά αλλά είναι γνωστό στο Δήμο και όλες τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, από την πλευρά του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, δεν επισημαίνεται μόνο η σοβαρότητα της κατάστασης αλλά και η επικινδυνότητα αυτής.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: "Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο κλοσάρ,  δεν είναι άστεγοι συνεπεία της οικονομικής δυσπαραγίας,  αλλά επιλέγουν ως στάση ζωής  να αρνούνται κάθε φροντίδα  και να επιστρέφουν στο χώρο του υπογείου του ΚΑΠΗ.

Αμέτρητεςφορές ο χώρος καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε. Δυστυχώς ούτε η αστυνομία ούτε ηψυχιατρική κλινική κατόρθωσαν να δώσουν λύση στο θέμα".

Αναφορικά με τον άνθρωπο ο οποίος αναφέρεται ως αλκοολικός και επιτέθηκε στην εργαζόμενη του ΕΚΑΒ, ο δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει ότι δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής στη χώρα και αυτό του στερεί τη δυνανότητα να του χορηγηθούν οποιαδήποτε νόμιμα επιδόματα.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου ΕΔΩ

Πηγή: pameevro.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews