ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/3/21

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, της ΚΟΛΑΣΕΩΣ στην ΕΦΗΜΕΡΙΑ. ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ.


Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, της ΚΟΛΑΣΕΩΣ στην ΕΦΗΜΕΡΙΑ. ΔΙΑΣΠΟΡΑ του ΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ.

Μετά από επίσκεψη μου το πρωί στο Αττικό.

Το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που διαθέτει έναν από τους πιο κατάλληλους νεκροθαλάμους νοσοκομείων της χώρας δεν προλαβαίνει να μαζεύει τους νεκρούς του.  Δεν χωράει.  Γίνεται της κολάσεως. Εφημέρευε χθες   έως σήμερα το πρωί. Εισήχθησαν εως τώρα 73 περιστατικά κορωνοϊού. Γέμισαν τα πάντα. Ψάχνουν χώρο, που θα  χωρέσουν οι  ασθενείς που περιμένουν στα ΤΕΠ. Έχουν ήδη γεμίσει 5 κλινικές,  ή μία 28 κλινών και οι 4 κλινικές 33 κλινών και η βραχεία με 18 ασθενείς.

Υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στις γενικές κλινικές, σε ασθενείς και προσωπικό. Εισήχθησαν οι ασθενείς αρνητικοί και νοσηλεύονται πιά ως περιστατικά κορωνοϊού.

Σε τέσσερις κλινικές του νοσοκομείου που νοσηλεύονται γενικά περιστατικά βρέθηκαν αρκετοί ασθενείς θετικοί. Χωρίσανε θαλάμους και νοσηλεύονται στην ίδια  κλινική  σε θαλάμους θετικά κρούσματα, σε άλλους θαλάμους ύποπτα κρούσματα και σε άλλους γενικά περιστατικά. Δεν έχουν που να τους πάνε. Η διασπορά είναι απίστευτη.

Όποιος ασθενής μπαίνει στην εφημερία για άλλη αιτία διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να κολλήσει. Νοσούν πολλοί συνάδελφοι ελαφρά αφού οι περισσότεροι  εξ αυτών έχουν εμβολιασθεί.

Οι προσελεύσεις  ασθενών για εξέταση  κορωνοϊού ξεπέρασαν στην εφημερία  τους 235. Νοσηλεύονται  περί τους 200 ασθενείς με κορωνοϊό αυτή τη στιγμή εκτός ΜΕΘ.

Στις ΜΕΘ  νοσηλεύονται 40 ασθενείς και υπάρχουν τρία κενά. Θα καλυφθούν άμεσα. Η γενική ΜΕΘ 5 κλινών γεμάτη. Ράντζα παντού  στους διαδρόμους.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Πηγή: Facebook Φίλοι και μέλη Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews