ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/21

Ένας φορητός προκατασκευασμένος μεγάλος οικίσκος για τη στέγαση του ΕΚΑΒ Καλύμνου με ενέργειες του βουλευτή Ι. Παππά

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Ένας φορητός προκατασκευασμένος μεγάλος οικίσκος για τη στέγαση του ΕΚΑΒ Καλύμνου με ενέργειες του βουλευτή Ι. Παππά.

kalymnos-news.gr

3/3/2021

 

Ένας φορητός προκατασκευασμένος μεγάλος οικίσκος για την στέγαση του Προσωπικού του ΕΚΑΒ Καλύμνου ήλθε σήμερα Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στην Κάλυμνο.

Ο  υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Καλύμνου Νικήτας Κρητικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν λίγες ημέρες με το βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά είχε θέσει το πρόβλημα στέγασης που αντιμετώπιζαν και υπήρξε άμεση ανταπόκριση.

Σήμερα πρωί με το πλοίο της γραμμής έφτασε στο νησί ο φορητός προκατασκευασμένος μεγάλος οικίσκος που ήδη τοποθετήθηκε και είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό του ΕΚΑΒ ως γραφεία και ως χώρος παραμονής των διασωστών κατά τη διάρκεια της Υπηρεσίας τους.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα το προσωπικό του ΕΚΑΒ ήταν υποχρεωμένο να παραμένει στο μικρό κτίριο, φυλάκιο,στην είσοδο του Νοσοκομείου και σε ένα μικρό isobox.

Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Καλύμνου Νικήτας Κρητικός εκ μέρους του προσωπικού εκφράζει τις ευχαριστίες του στο βουλευτή Ιωάννη Παππά για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα τους

Πηγή: kalymnos-news.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews