ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/3/21

Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό οι διασώστες του ΕΚΑΒ, Βίντεο

 

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό οι διασώστες του ΕΚΑΒ

Κοινωνία Ώρα MEGA

11.03.2021 | 08:53

 

Με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, τους διασώστες του ΕΚΑΒ που μήνες τώρα δίνουν τη δική τους μάχη απέναντι στον κορωνοϊό με αυτοθυσία, μίλησε σήμερα η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Σε κάθε βάρδια παίρνουμε από έξι μέχρι και οχτώ περιστατικά. Είναι και περιστατικά εκτός κορωνοϊού, υπάρχουν τα τροχαία, ανακοπές κλπ.. Έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στο να μην ξέρουμε που να μεταφέρουμε ασθενή λόγω έλλειψης κρεβατιών, και μας λένε να μεταφέρουμε το περιστατικό σε κάποιο νοσοκομείο», είπε η κ. Χριστίνα Χρηστιά, διασώστρια του ΕΚΑΒ.

«Παίρνουμε σε κάθε περιστατικό τα μέτρα προστασίας, ώστε να είμαστε σίγουροι σε περίπτωση που παραλάβουμε θετικό περιστατικό. Έχουμε κάνει τα εμβόλια και τις δύο δόσεις από τις αρχές Ιανουαρίου. Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά. Είμαστε λίγα οχήματα. Δεν έχουμε ούτε προσλήψεις, ούτε ασθενοφόρα», πρόσθεσε η ίδια.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews