ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/3/21

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής και της Στεφανιαίας Μονάδας του ΓΝ Κοζάνης και το ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021

EKABNews

 

Eυχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής και της Στεφανιαίας Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης “ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ”  

kozan.gr

25/03/2021

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη, τόσο εγώ ο ίδιος όσο και η σύζυγός μου Θεοδώρα, Ταρνανίδου, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και Δημόσια, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας και τις πλέον θερμές ευχές, τους Γιατρούς, το Νοσηλευτικό προσωπικό και τα παιδιά του ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», καθώς επίσης και το αντίστοιχο της Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» της Θεσ/νίκης, όπως κι αυτό της Στεφανιαίας Μονάδας και ιδιαίτερα εκεί, τον Επεμβατικό Καρδιολόγο Διευθυντή κ. Μόσιαλο, όπως και όλους τους λοιπούς που μας περιποιήθηκαν κατά την παραμονή μας σ’ αυτό.

Ιδιαίτερα όμως, θα σταθούμε στον Διευθυντή του Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος, μόλις ενημερώθηκε από τον κ. Βασιλακόπουλο για το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστην το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, έθεσε εαυτόν άμεσα στην αντιμετώπιση του κινδύνου, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ζήλο, αξιέπαινη επιστημοσύνη, ήθος και αξιοπρέπεια που τον διακρίνει ως Άνθρωπο και Επιστήμονα. Η ακαριαία αντίδρασή του και τα υπέροχα αντανακλαστικά του, μας οδήγησαν στην ορθή κατεύθυνση.

Παράλειψη, ασυγχώρητη μάλιστα, θα ήταν, εάν δεν κάνουμε ιδιαίτερη επίσης μνεία, τόσο για τον προσωπικό μας φίλο Βασίλη Βασιλακόπουλο, άξιο και επαρκή στην ειδικότητά του Επιστήμονα, με ευγένεια και πλήρως εμφανείς τις Ανθρώπινες Αξίες του, ο οποίος ευθύς ως πληροφορήθηκε το ατυχές περιστατικό, λες και με φτερά στα πόδια και στην πλάτη, κατέφθασε ως Άγγελος, γεμίζοντάς μας εμπιστοσύνη, ελπίδα και ψυχραιμία και επιμελήθηκε, ομού με τον εφημερεύοντα κ. Ροδίτη, ο οποίος έδινε μέχρι την ώρα εκείνη την μάχη του να με απαλλάξει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες του εμφράγματος, επιδεικνύοντας, εκεί στην πρώτη γραμμή, το απαράμιλλο επίσης ήθος του Ανθρώπου –Επιστήμονα που προτάσσει – όπως και όλοι οι προαναφερόμενοι ανεξαιρέτως – την πιστή τήρηση του όρκου του Ιπποκράτη, παρέχοντας αφειδώς κάθε υπηρεσία, προκειμένου να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο, τον οποίο πράγματι ξεπεράσαμε !!! Με τη βοήθεια όλων των προαναφερόμενων και στη συνέχεια, με την ανιδιοτελή και πρόθυμη συνεργασία και των ευγενέστατων και προθυμότατων «παιδιών του ΕΚΑΒ», φτάσαμε με ασφάλεια και υποδειγματική περιποίηση στον προορισμό μας , στη Θεσσαλονίκη.

Με έμφαση τονίζουμε το γεγονός ότι, από την περιπέτειά μας αυτή, είναι πλήρως αληθές ότι, εισπράξαμε την αγάπη και το ανθρώπινο ενδιαφέρον των προσώπων που μας περιποιήθηκαν, κάνοντας τη …ραγισμένη από το έμφραγμα καρδιά, να αναβλύζει πηγαία συναισθήματα, τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ τους με ορμή, θαρρείς και το καθένα θέλει να επικρατήσει περισσότερο… Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο, χάνεται και δίνει τη θέση του στην απέραντη ευγνωμοσύνη, που κι αυτή με τη σειρά της εναλλάσσεται με την βαθύτατη εκτίμηση προς τους λαμπρούς Επιστήμονες – Ανθρώπους, άξιους τηρητές του Ιπποκράτειου Όρκου, τους οποίους ποτέ δεν θα πάψουμε να εκτιμούμε και να ΑΓΑΠΟΥΜΕ !!!

Ο Θεός να τους έχει πάντα καλά όλους.

ΚΟΖΑΝΗ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΛΙΑΡΑΣ ΝΤΟΡΑ ΤΑΡΝΑΝΙΔΟΥ


Πηγή: kozan.gr                    About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews